FILMEZZUNK.HU
Cuba Gooding Jr. 7 legjobb filmje

A 7 legjobb film a születésnapját ma ünneplő Cuba Gooding Jr. szereplésével

18105

3. Jerry Maguire – A nagy hátraarc (Jerry Maguire, 1996)

Jerry Maguire (Tom Cruise) a sikeres ember mintaképe. Befutott sportmenedzserként övé a világ, bármihez nyúljon, minden arannyá változik a kezei között. Életét azonban mégsem érzi tökéletesnek. Bár úgy tűnik, mindent megkaphat, valami mégis hiányzik. Egy nap lelkes kiáltványt ír, amit a munkahelyén nem fogadnak kitörő lelkesedéssel, és azonnal kirúgják az állásából. Jerrynek mindent elölről kell kezdenie, és fel kell fedeznie saját magát. Ebben a vállalkozásban váratlan társai akadnak: egy nem éppen kiemelkedő focista (Cuba Gooding Jr.) és az egyedülálló anya (Renée Zellweger) személyében.

Jerry Maguire

2. Áldott kezek (Gifted Hands: The Ben Carson Story, 2009)

Benjamin Carson (Cuba Gooding Jr.) és testvére szegény családban, apa nélkül nőtt fel Detroit egyik nyomornegyedében. Vallásos lelkületű édesanyjuk mindent megtett azért, hogy fiai sorsa jobbra fordulhasson. Ben a Yale és a Michigan-i Állami Egyetem orvosi karán tanult és szerzett doktori címet, végül pedig a baltimore-i Johns Hopkins kórház gyermek-idegsebészeti osztály híres főorvosa lett belőle.

Cuba Gooding Jr. 7 legjobb filmje

1. Férfibecsület (Men of Honor, 2000)

A hírhedt kiképzőközpontba, Bayonne-ba kerül sorkatonaként a fekete bőrű Carl Brashear (Cuba Gooding Jr.). Kiképzőtisztje, Billy Sunday (Robert De Niro) az egyik legkeményebb katonának számít a seregben. Déli származása révén gyűlöli a négereket. A fekete búvár azonban a hihetetlen akaraterejével és ügyességével lassan kivívja az elismerését. Carl bevetés közben elveszíti az egyik lábát. Ennek ellenére azért küzd, hogy ne szereljék le. Billy kiáll mellette, magára vonva ezáltal sok bajtársa és felettese gyanúját és ellenszenvét.

Férfibecsület (2000)

+1) American Crime Story – Az O.J. Simpson-ügy sorozat (2016)

O.J. Simpsont (Cuba Gooding jr.), a menő amerikai focijátékost 1994-ben megvádolták felesége és szeretője meggyilkolásával. A mai napig nem tudni, hogy mindennek volt-e jogalapja, mindenesetre a sorozatból megismerhetjük az esethez kapcsolódó jogi hercehurcát.

Emmy díjátadó 2016: Tarolt a Trónok harca!

Courteney Cox lánya már 19 éves – Friss fotókon a meseszép Coco

(Címlapkép forrása; Történetek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · ·