FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 78. születésnapját Diane Keaton – Íme 8 érdekesség a még mindig csodaszép színésznőről

Most ünnepli 78. születésnapját Diane Keaton – Íme 8 érdekesség a még mindig csodaszép színésznőről

17612

Érdekességek az Oscar-díjas Diane Keaton színésznőről

A héten ünnepli 78. születésnapját az Oscar-, és Golden Globe-díjas Diane Keaton, akinek a nagy áttörést A Keresztapa első része jelentette 1972-ben. Azóta több, mint 50 filmben kapott kisebb-nagyobb szerepet, illetve négyszer jelölték Oscarra, míg Golden Globe-gálákon kilencszer vehetett részt jelöltként. Alábbi cikkünkben az ő életéről fogunk néhány dolgot bemutatni, hogy a kedves Olvasóink is egy picit jobban megismerhessék.

Le a kalappal! Diane Keaton 76 évesen is bomba formában van

8. Eredeti néven Diane Hall, aki a család négy gyermeke közül a legidősebb. Apja, Jack Hall mérnök, anyja, Dorothy Keaton amatőr fényképész volt.

7. 1965-től dráma tagozatos főiskolán tanult, majd egy év múlva Manhattanben próbált szerencsét, ahol csatlakozott egy színtársulathoz, és zenés-táncos produkciókkal lépett fel éjszakai szórakozóhelyeken.

15 Oscar-díjat nyert színésznő, aki elképesztően megváltozott a díj megnyerése óta

6. Nem egy szereplőválogatásról küldték el még a karrierje elején: túl magasnak találták. Ezért a 173,5 centis színésznő „lehúzódott” közel öt centit, és bővebb nadrágokban ment a válogatásokra, így nem látták, ahogy a berogyasztott térddel áll a leendő partner elé.

5. Diane Keaton saját bevallása szerint kedvenc szerepe Annie Hall az Annie Hall (1977) című filmben, amiért Oscarral-, és Golden Globe-díjjal is jutalmazták.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · ·