FILMEZZUNK.HU
Jason James Richter

Így néz ki a Szabadítsátok ki Willyt! film gyerek főhőse 30 év eltelte után

11452

Így néz ki a Szabadítsátok ki Willyt! film gyerek főhőse 30 év eltelte után

Gyerekként nem nehéz vonzódni a velünk egykorú filmes karakterekhez, illetve az azokat alakító gyerekszínészekhez. Egyfajta példaképként tekintünk rájuk kicsiként, felnőttként pedig sokszor csak ámulunk, mert meg sem ismerjük őket, akik korábban legnagyobb kedvenceink voltak. Többször írtunk már olyan sztárokról, akik néhány év elteltével úgy megváltoztak, hogy ma már szinte egyáltalán nem hasonlítanak korábbi önmagukra, és a mostani példa sem különböző.

Jason James Richter

Talán emlékszel még a ’90-es évek közkedvelt filmjére, a Szabadítsátok ki Willyt! című produkcióra, amiből több rész készült. A főszereplő kissrácot a most már 43 éves Jason James Richter játszotta, akiből az évtizedek során sármos férfi lett. A híresség a színészkedés mellett producerként is helytáll a szakmában, és nem felejti el, honnan indult – sokszor nosztalgiázik Instagram-oldalán, rajongói pedig imádják.

Családon belüli erőszak miatt börtönbe kellett vonulnia a Szabadítsátok ki Willy egykori gyereksztárjának - James Jason Richter

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar 23 éve elválaszthatatlanok egymástól

(Via femcafe.hu)


Article Tags: · ·