FILMEZZUNK.HU

Anjelica Huston gyönyörű arcát tönkretette a plasztika – 72 évesen így néz ki

8884

Anjelica Huston gyönyörű arcát tönkretette a plasztika – 72 évesen így néz ki

Anjelica Huston volt a ’80-as és ’90-es évek egyik legszebb színésznője. Különleges vonásaival azonnal magára vonta a figyelmet egy-egy nyilvános eseményen. Nem csoda, hogy anno még Jack Nicholson is beleszeretett, végül 17 év együttlét után, 1990-ben különváltak az útjaik.

Anjelica Huston volt a '80-as és '90-es évek egyik legszebb színésznője.

Szakmailag is számos elismerést kapott, 1986-ban Oscar-díjat nyert A Prizzik becsülete című filmben nyújtott alakításáért. Sokaknak ismerős lehet az Addams Family első és második részéből, melyben ő alakította Morticia Addams karakterét. Az idén júliusban már a 72. születésnapját ünneplő színésznő mára nagyon megváltozott külsőleg, nem biztos, hogy felismered.

A 70 éves Anjelica Huston mára teljesen felismerhetetlenné vált

Hollywoodban rengeteg színésznő adja a fejét szépészeti beavatkozásokra, hiszen hatalmas a verseny egy-egy szerep miatt, az idősebb színésznők közül sokakat nem alkalmaznak, helyettük a fiatalok kapnak több lehetőséget. Ráadásul a sztárok világában nagyon fontos a külső, emiatt a legtöbben igyekeznek még szebbnek tűnni. Azonban a plasztikai beavatkozásokkal könnyen a ló túlsó oldalára lehet esni, ez történt Anjelica Hustonnal is, akinek szinte szétesett az arca a sok plasztikától.

15 filmes halál, amit sosem fogunk elfelejteni

(Via Femcafe.hu)


Article Tags: · ·