FILMEZZUNK.HU
Az eredeti szereplőkkel jöhet a Feketék fehéren 2!

Ennyit változtak 19 év alatt a Feketék Fehéren szereplői

7705

Ennyit változtak 19 év alatt a Feketék Fehéren szereplői

A 2000-es évek kezdetén akadt nem egy olyan vígjátékfilm, amit felkapott az egész világ, és ennek köszönhetően legalább tizenötször láttuk őket. A Bajos csajok, a Doktor Szöszi, sőt még a Horrorra akadva sorozat is ebbe a kategóriába tartozott, és bár tény, hogy azóta sokat fordult a világ, még mindig nagyon imádjuk őket! Hasonló a helyzet a 2000-es évek egyik komikus vígjátékával, a Feketék fehérennel is. A film tele volt helyzetkomikumokkal, emlékezetes beszólásokkal, és nem mellesleg ennek köszönhetően egy egész világ megismerte Vanessa Carlton – Thousand Miles című számát. Szinte hihetetlen belegondolni, hogy a Feketék fehéren idén volt 19 éves, azóta pedig a szereplő színészek élete is sokat változott. Vannak, akik inkább visszavonultak, és nyugisabb életet élnek, meg persze olyanok is, akik azért igyekeznek továbbra is Hollywoodban maradni.

Shawn Wayans, mint Kevin Copeland

Akkor és most: Így néznek ki ma a Feketék Fehéren sztárjai

A Feketék fehéren egyik ügynökét alakította Shawn Wayans, aki már a film előtt is sok szerepet tudhatott maga mögött, elsősorban sorozatokban, de a Horrorra akadva filmekben is. Azonban nagyjából a Feketék fehéren volt az utolsó igazán sikeres filmje, az utóbbi pár évben pedig már egyáltalán nem vállalt szerepeket. Helyette inkább stand-up fellépőként és dj-ként dolgozik. Családi életét nagyon sokáig titkolta, így csak később derült ki, hogy feleségével elváltak; ez is leginkább csak abból, hogy Ursula a közösségi oldalán beszélt arról, milyen nehéz egyedülálló anyaként boldogulni. Egyébként három gyermekük született, két lány és egy fiú, akik már 14, 17 és 21 évesek.

Marlon Wayans, mint Marcus Anthony Copeland II

Akkor és most: Így néznek ki ma a Feketék Fehéren sztárjai

Testvérével ellentétben Marlon Wayans filmes karrierje sokkal virágzóbb volt, hiszen mai napig forgat, sőt, nemrég mutatták be Hatos ikrek című vígjátékát. A színész elsősorban karrierjére fókuszál jelenleg, hiszen most épp egyedülálló. Exnejét még a 90-es években ismerte meg, és jó néhány évtizedet együtt töltöttek, mígnem 2013-ban pár lesifotós félreérthető helyzetben örökítette meg egy jachton egy másik nővel. Végül válás lett a vége, de gyerekeik érdekében jó barátságban maradtak, sőt, kifejezetten közeli a kapcsolatuk, és nagyon gyakran találkoznak is. Apropó gyerekek, a színésznek egy lánya és egy fia van.

Jaime King, mint Heather Vandergeld

Akkor és most: Így néznek ki ma a Feketék Fehéren sztárjai

A Wilson-lányok egyik örök ellenségét alakította Jaime King a filmben, ezt követően pedig karrierje igencsak beindult. Olyan sorozatokban játszott, mint a Szívek doktora és a Fekete nyár, valamint szinkronhangként is dologozott a forgatások mellett. Exférjét, Kyle Newman-t még 2006-ban ismerte meg egy forgatáson, néhány évvel később pedig egybekeltek és két gyerekük is született. Idén aztán váratlanul a színésznő beadta a válópert, sőt, még távoltartási végzést is kért férje ellen, de azt nem árulta el, miért kellett ilyen komoly lépéseket tennie.

Brittany Daniel

Akkor és most: Így néznek ki ma a Feketék Fehéren sztárjai

Brittany karrierje sosem indult be igazán, de azért panaszra nincs oka, hiszen a The Game című sorozat egyik állandó karakterét alakította. Az utóbbi években már inkább a háttérbe került, helyette pedig podcast készítésébe kezdett. 2011-ben Non-Hodgkin limfómával diagnosztizálták, emiatt kemoterápiát kapott, de szerencsére 2014 óta egészséges. Három éve a szerelem is rátalált Adam Touni személyében, akivel össze is házasodtak már.

Terry Crews, mint Latrell Spencer

Akkor és most: Így néznek ki ma a Feketék Fehéren sztárjai

Terry Crews nevét valószínűleg mindenki ismeri, hiszen a színésznek nagyon jót tett a Feketék fehéren. Sok reklámban és filmben feltűnt azóta, jelenleg pedig a Brooklyn 99 egyik kiemelt karakterét játssza. Feleségét, Rebeccát még a 80-as években ismerte meg, 1990-ben pedig összeházasodtak, és megszületett első lányuk (a párnak összesen 5 gyermeke van). Azonban volt idő, amikor majdnem a válás szélére kerültek, Terry Crews ugyanis komoly függője lett a pornófilmeknek, és hosszú évekbe telt a leszokás, valamint feleségével való kapcsolatának megerősítése. Azonban kitartottak egymás mellett, és idén 30. házassági évfordulójukat ünnepelhették.

Busy Philipps, mint Karen Googlestein

Akkor és most: Így néznek ki ma a Feketék Fehéren sztárjai

A csajoknak álcázott ügynököknek három jó barát is kijutott, ezek közül az egyiket alakította Busy Philipps. Ő már a Feketék fehéren előtt is híres volt, hiszen a Dawson és a haverok című sorozatban dolgozott, és mai napig színésznőként melózik, bár tény, hogy kisebb szerepekben. 2007-ben ismerte meg férjét, akivel 13 éve élnek együtt, és két gyermekük is született. Nemrég viszont elárulta, hogy kis híján elváltak, mert férje egyáltalán nem foglalkozott velük, rengeteget dolgozott, ő pedig egyedül érezte magát. A férfi ekkor döntött úgy, hogy ideje változtatni a felálláson, és ő maradt otthon gyermekeikkel. Ez mentette meg házasságukat.

Jessica Cauffiel, mint Tori

Akkor és most: Így néznek ki ma a Feketék Fehéren sztárjai

Talán a Torit alakító színésznőnek futott fel legkevésbé karrierje, hiszen a Feketék fehéren mellett a Doktor szöszi egyik mellékszereplőjeként lett ismert, ezen kívül csak egy-egy sorozatban tűnt fel. Magánéletéről sosem beszél, így nem tudni, jelenleg egyedülálló-e (bár fotói alapján úgy tűnik, igen), azonban gyönyörű kislányára nagyon büszke, és előszeretettel oszt meg róla fotókat közösségi oldalán.

Lochlyn Munro, mint Jake Harper

Akkor és most: Így néznek ki ma a Feketék Fehéren sztárjai

A színész szinte minden filmben a lökött karaktereket alakította, ez a Feketék fehérenben sem volt másképp. Karrierje pedig egyre inkább felfelé ívelt, játszott a Riverdale-ben, a 2018-as Predator-filmben, hamarosan pedig 6(!) filmje is kijön. Feleségét még 1997-ben vette el, és két gyermekük is született, de nemrég felröppentek hírek, hogy válnak. A színész ezt azóta sem erősítette vagy cáfolta meg.

Anne Dudek, mint Tiffany Wilson

Akkor és most: Így néznek ki ma a Feketék Fehéren sztárjai

Az eredeti Wilson-lányok egyikét alakította Anne Dudek, akit egyébként a Doktor House-ban, az Így jártam anyátokkalban, valamint a Corporate című sorozatokban is láthattál. Exférjét még a 2000-es évek elején ismerte még, és két gyerekük született, 8 év után viszont a válás mellett döntöttek. A jelenlegi információk szerint a színésznő most épp egyedülálló.

Maitland Ward, mint Brittany Wilson

Akkor és most: Így néznek ki ma a Feketék Fehéren sztárjai

A Feketék fehéren egyik csinos örökösnőjét alakította Maitland, aki nagyjából ezzel be is fejezte színésznői pályafutását. Helyette a felnőtt filmek irányába indult el, és mai napig ebben tevékenykedik. Úgy tűnik, férjét ez cseppet sem zavarja, hiszen 2006 óta vannak együtt, és a férfi többször is elmondta már, hogy támogatja neje karrierdöntését.

Terence Hill pályája csúcsán volt, amikor tragikus módon elvesztette fiát

(Via Joy.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·