FILMEZZUNK.HU
Lehet még fokozni a jófejséget? Keanu Reeves bizonyította, hogy igen!

Lehet még fokozni a jófejséget? Keanu Reeves bizonyította, hogy igen!

3997

Lehet még fokozni a jófejséget? Keanu Reeves bizonyította, hogy igen!

Hihetetlen fordulattal zárult egy angol szerelmespár esküvője a közelmúltban. Roadnighték Northamptonshire–be utaztak, hogy összekössék életüket, röviddel ezt követően pedig a férj összefutott hoteljük bárjában a szintén ott vendégeskedő Keanu Reevesszel. Bár nagy volt a csodálkozás, a férfi kapva kapott az alkalmon, hogy elhívja a lagziba a Mátrix sztárját, aki örömmel elfogadta az invitálást, de megjegyezte, még van egy kis dolga, így csak később fog csatlakozni a násznéphez.

Ennek fényében ment vissza feleségéhez és barátaihoz a férfi, aki gyorsan el is dicsekedett a történtekkel, mindenki hatalmas meglepetésére pedig egy órával később tényleg beállított Reeves. A színész több fotót is készített a házaspárral és az egybegyűltekkel, a feleség pedig nyomban regisztrált Twitterre, hogy megoszthassa nem mindennapi élményét az internetezők ezreivel.

„Gratulált az esküvőnkhöz, és volt olyan kedves, hogy készíthettünk vele néhány képet, melyek közül párat az esküvő fotósunk örökíthetett meg! Aztán időt szakított arra is, hogy beszélgessen néhány vendégünkkel, majd még több fotót készítettünk!”

– mesélte Mrs. Roadnight.

Ritkán látott fotó a színésznőről: Goldie Hawn álomszép volt 18 évesen

(Via Index.hu)


Article Tags: ·