FILMEZZUNK.HU

Meglepő kérdést kapott Whoopi Goldberg az édesanyjáról. A színésznő válasza mindenkit megrázott!

4333

Meglepő kérdést kapott Whoopi Goldberg az édesanyjáról. A színésznő válasza mindenkit megrázott!

Ha egy valamiben biztosak lehetünk az életben, akkor az a halál. De bármennyire is elkerülhetetlen, ennek a ténynek az elfogadása a legnehezebb és legfájdalmasabb feladat, amivel szembe kell néznünk. Ha pedig egy szülő halálával kell megbirkóznunk, az összetörheti a lelkünket. Ugyanakkor ez a tapasztalat megváltoztat bennünket, más emberré tesz. Rájössz, hogy nélkülük soha, semmi nem lesz már ugyanolyan, és semmi nem tudja kitölteni azt a tátongó űrt, amit a veszteség hagyott a lelkedben. Hasonlóképpen érzett az Oscar-díjas Whoopi Goldberg is, amikor elveszítette az édesanyját.

Meglepő kérdést kapott Whoopi Goldberg az édesanyjáról. A színésznő válasza az egész világot megrázta!

Mivel a színésznő apja elhagyta a családot, amikor Whoopi mindössze 18 hónapos volt, édesanyja, Emma Johnson egyedül nevelte fel őt és a bátyját. Anya és lánya között nagyon bensőséges kapcsolat alakult ki, olyannyira, hogy az Apáca-show sztárja egyenesen így fogalmazott édesanyjáról:

„Az egyik legjobb ember, és megtisztelő, hogy ismerhetem.”

2010-ben azonban Emma Johnson agyvérzés következtében elhunyt. A most 65 éves Whoopi egy alkalommal így nyilatkozott az őt ért veszteségről:

„Nem volt szomorú búcsúzkodás, csak egyetlen egy dolog történt. Néhány nappal azután, hogy elment, rájöttem, hogy soha többé, senki nem fog így szeretni. Senkinek nem ragyog már úgy fel a szeme, ha rám néz, mint neki.”

Azt is elmondta, hogy édesanyja volt a legfőbb támasza.

„Minden nap elmondta nekem, hogy büszke rám, amire én azt válaszoltam, hogy én is büszke vagyok rá. Nagyon szerencsés voltam, hogy ő lehetett az anyám.”

Még az idő sem képes minden sebet begyógyítani, de a segítségével legalább fel tudjuk dolgozni a fájdalmat.

15 filmes halál, amit sosem fogunk elfelejteni

(Via Filantropikum.com)


Article Tags: ·