FILMEZZUNK.HU
14 híresség, akiket nem érdekelnek a társadalom szépségszabályai

14 híresség, akiket nem érdekelnek a társadalom szépségszabályai

726

14 híresség, akiket nem érdekelnek a társadalom szépségszabályai

A társadalomban bizonyos elvárások vannak azzal kapcsolatban, hogy az embereknek hogyan kell kinézniük, annak ellenére, hogy mindannyian különbözőek és egyediek vagyunk a megjelenésünkben. A hírességek is szembesülnek ezekkel az elvárásokkal, és mivel a reflektorfényben vannak, még nagyobb kihívást jelenthet számukra, hogy mások esetleges ítélkezése miatt hiteles önmagukat adják. Ezért is inspiráló látni, hogy néhány híresség felvállalja természetes vonásait és hűséges saját magához.

1) Serena Williams

Serena Williams, a figyelemre méltó és erős teniszezőnő egyértelműen mutatja a kemény munka eredményét a fizikumán. Sok lányhoz hasonlóan ő is azt gondolta, hogy másnak lenni valami negatív dolog, és szégyellte magát miatta. Most azonban elfogadja és értékeli a testét, és mi szeretjük látni ezt a nőkben végbemenő átalakulást.

2) Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence azért küzdött, hogy hallassa a hangját, amikor ellenállt a fogyásnak az Éhezők viadala szerepéhez. Felismerte a regények hírnevét és azt, hogy a karaktert éhező lányként ábrázolják, aki az éhezők viadalának megnyeréséért küzd, de figyelembe vette a túlnyomórészt fiatal női közönséget is. Aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a fiatal lányok a testsúlyra vonatkozó elvárások miatt korlátok közé szorítva érzik magukat Katniss szerepében. Hangsúlyozta annak fontosságát, hogy ne hagyja, hogy ezek a gondolatok befolyásolják a gondolkodásmódját.

3) Camila Cabello

Camila Cabello énekesnő bátran nyíltan beszélt arról, hogy a szépségszabványok milyen hatással vannak a mentális jólétére, amikor bikinit visel a strandon. Elmagyarázta: “Azért akartam erről beszélni, mert látjuk a nőkről készült képeket, és dicsérjük őket, hogy jól néznek ki, hogy fittnek vagy “egészségesnek” tűnnek. De mi az egészség, ha annyira rá vagy fókuszálva arra, hogy hogyan néz ki a tested, hogy a mentális egészséged szenved, és nem tudod élvezni az életedet?”.

4) Lizzo

Lizzo zenéje mindig is a testpozitivitást népszerűsítette, és nem meglepő, hogy interjúkban is kiáll a testpozitivitás mozgalom mellett. Hisz abban, hogy mindenkit támogatni kell, mert az ő üzenete a befogadásról szól. Ahogy ő fogalmaz: “Az én üzenetem mindig is a befogadásról szól”.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·