FILMEZZUNK.HU
14 híresség, akiket nem érdekelnek a társadalom szépségszabályai

14 híresség, akiket nem érdekelnek a társadalom szépségszabályai

771

5) Rachel Bloom

Rachel Bloom, a Crazy Ex-Girlfriend írója és sztárja nyíltan vállalja hibáit, és megkérdőjelezi a normális női hormonciklusokkal kapcsolatos megbélyegzést. Nemrég megosztott egy fotót a forgatási szezon alatti pattanásairól, és elismerte, hogy a sűrű időbeosztás és a hormonális ciklus hozzájárult a kiütésekhez.

6) Andie MacDowell

Egy interjúban a 63 éves színésznő megosztott egy meglepő kérdést, amit az öregedéssel és a szépség elvesztésével kapcsolatban tettek fel neki. A kérdés sokként érte őt és úgy reagált rá, hogy nem érzi azt, hogy elvesztette volna a szépségét, hanem inkább egy másik fajta szépséget tapasztal. Úgy gondolja, hogy az öregedés nem a szépség elvesztését jelenti és kifejezte, hogy még soha nem érezte magát ennyire szépnek.

7) Jennifer Lopez

Jennifer Lopez büszkén mutatja izmait miközben úgy érzi magát, mint egy „szupernő”.  A sportos testalkatáról készült képet megosztva szembeszáll a sztereotípiákkal, és megmutatja, hogy lehet egyszerre nőiesnek és izmosnak lenni.

8) Reese Witherspoon

A Doktor Szöszi színésznője nyíltan kifejti, hogy a 40-es éveiben sokkal jobban érzi magát, mint a 20-as éveiben. A 43 évnyi élettapasztalattal úgy véli, hogy egyedülálló perspektívára tett szert, és értelmes dolgokat tud megosztani. Elfogadja ősz haját és finom ráncait, és értékeli a korral járó bölcsességet és személyes fejlődést, és jobban szereti jelenlegi életszakaszát, mint a 25 éves kort.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·