FILMEZZUNK.HU
Jennifer Aniston teljesen kiborul, ha ezt mondja neki egy férfi

Jennifer Aniston teljesen kiborul, ha ezt mondja neki egy férfi

1337

Jennifer Aniston teljesen kiborul, ha ezt mondja neki egy férfi

A Jóbarátok egykori sztárja ettől teljesen kiborul. Jennifer Aniston már 54 éves, ám az évek semmit nem koptattak a színésznő szépségén. A napokban az Instyle magazinnak adott interjúban elmondta, semmi baja azzal, hogy átlépte az ötödik x-et, ám egyetlen egy dologgal képtelen kibékülni a korát illetően.

Jennifer Aniston elárulta, hogy hogyan tudja megőrizni 54 évesen a lenyűgöző fizikumát

Még a ráncaival csak-csak megbarátkozott, a kilók meg amúgy sem szaladtak fel rá, van azonban egy sarkalatos pont a külsején, amibe szinte belehalna, ha bekövetkezne.

“Bármennyire is hihetetlenül hangzik, még nem találkoztam ősz hajszállal a fejemen. Eddig megúsztam az öregedés egyik leglátványosabb jelét, de rettegek, hogy ez hamarosan bekövetkezik. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a nőket már temetik ősz hajjal, a férfiak azonban egyre jobban néznek ki vele. Nem akarok ősz lenni”

– fakadt ki az Instyle.com-nak Jennifer, aki szinte rosszul van, amikor a korát emlegetik. Annak ellenére, hogy a színésznőn nem látszik a kor, bevallotta annyira azért nem szereti, ha a korát felemlegetik neki.

“Elég illetlennek tartom egy nővel szembe, ha egy férfi megjegyzi, hogy a ‘korodhoz képest jól nézel ki’. Miért nem lehet elhanyagolni a mondat első részét, és csak szimplán megdicsérni?!”

– borult ki a magazinnak Jennifer.

Döbbenet! Így néz ki a mindig makulátlan Scarlett Johansson smink nélkül

(Via Femcafé.hu)


Article Tags: ·