FILMEZZUNK.HU
Rebel Wilson kitálalt: akarata ellenére kényszerítették, hogy coming outoljon

Rebel Wilson kitálalt: akarata ellenére kényszerítették, hogy coming outoljon

9176

Rebel Wilson kitálalt: akarata ellenére kényszerítették, hogy coming outoljon

Mint arról nemrégiben mi is beszámoltunk, a népszerű színésznő, Rebel Wilson a saját Instagramján coming outolt. Megosztott egy közös képet a párjával, a fentartható ruhák tervezésével foglalkozó Ramona Agrumával, hozzá pedig annyit fűzött, hogy „egész életemben a Disney-hercegemet kerestem, de lehet, hogy valójában a Disney-hercegnőmre volt szükségem.” De úgy tűnik, hogy a színésznő valójában nem is akarta közhírré tenni a kapcsolatát.

Rebel Wilson italába egy szórakozóhelyen drogot csempésztek

A hírek szerint a Syndey Morning Herald újságírója, Andrew Hornery kényszeríthette ki a színésznőből a színvallást. Az újságíró egy sor kérdést szegezett neki az akkor még nem nyilvános kapcsolatáról és két napos határidőt szabott, hogy választ adjon. Rebel Wilson erre reagálva tette ki az Instagramra a közös képet a kedvesével, amire állítólag Hornery lesújtóan reagált. Állítólag azt nehezményezte, hogy a színésznő a saját kezébe vette a coming outja feletti kontrolt. Természetesen nem kellett sok, hogy a rajongók tömegesen indítsanak támadást a magazin ellen, amire Rebel Wilson hálásan reagált. Mint írta egy tweetjében: „köszönöm a kommenteket, nagyon nehéz helyzet volt, de igyekszem kegyelemmel kezelni.

A Sydney Morning Herald szerkesztője, Bevan Shields igyekezett megvédeni a magazint és Andrew Horneryt. Elmondta, hogy szó sem volt kikényszerített coming outról, sem pedig ultimátumról. A magazin pusztán interjúkérdéseket küldött a színésznőnek és általánosan bevett protokoll, hogy határidőt szabnak a válaszadásra. Megszólalt az üggyel kapcsolatban Andrew Hornery is, aki arról beszélt, hogy esze ágában sem volt bármit is kikényszeríteni Rebel Wilsonból. Mivel maga is meleg, pontosan tisztában van vele, mennyire tud fájni a diszkrimináció. Nagyon sajnálja, ha bármivel is megbántotta őt.

Kínosan vicces helyzetbe hozta Chris Prattet az apósa, Arnold Schwarzenegger

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·