FILMEZZUNK.HU
15 női híresség, aki bebizonyította, hogy sosincs késő anyukának lenni

15 női híresség, aki bebizonyította, hogy sosincs késő anyukának lenni

940

15 női híresség, aki bebizonyította, hogy sosincs késő anyukának lenni

A női test tele van csodákkal. A terhesség alatt például a méh narancsméretűről görögdinnye méretűre nyúlik – arról nem is beszélve, hogy a nők rugalmasabbak, mint a férfiak, és nagyobb valószínűséggel élik túl a traumás sérüléseket. És ezt a sztárnők is bizonyítják. A rengeteg munka és utazás ellenére ezeknek a híres hölgyeknek sikerült 40 év után szülniük.

1) Naomi Watts, 40

A híres brit színésznő és filmproducer, Naomi Watts 39 és 40 éves korában 2 fiúnak, Sashának és Kai-nak adott életet. Bár Watts rengeteg boldog családi képet oszt meg az Instagramon, egy interjúban elmondta, hogy bárcsak korábban kezdte volna, hogy most több gyereke lehessen.

2) Gwen Stefani, 44

Gwen Stefani és akkori férje, a brit zenész Gavin Rossdale 2014-ben üdvözölte kisfiukat, Apollót a családban. Később Stefani megosztotta, hogy 44 éves kora óta csodafiúnak tekinti Apollót.

3) Julianne Moore, 41

10 meghökkentő tény az Oscar-díjas Julianne Moore-ról

Julianne Moore 2002-ben, 41 évesen hozta világra kislányát, Livet. Liv nem az ő és férje, Bart Freundlich első gyermeke volt, hiszen harmincas évei végén már életet adott fiuknak, Calebnek.

4) Christie Brinkley, 44

Az amerikai modellnek aki színésznő is egyben 3 gyermeke van, köztük lánya, Sailor Lee, aki 1998-ban született, amikor Christie 44 éves lett. A színésznő megosztotta, hogy férjével több vetélést is túléltek, mielőtt Sailorral teherbe estek.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·