FILMEZZUNK.HU
Így néz ki a valóságban Amy, az Agymenők című sorozat sztárja! - Mayim Bialik

Így néz ki a valóságban Amy, az Agymenők című sorozat sztárja!

4699

Így néz ki a valóságban Amy, az Agymenők című sorozat sztárja!

Nem is gondoltad volna, de a népszerű Agymenők sorozatban szereplő Amy Farrah Fowler, azaz Mayim Bialik két gyermek büszke édesanyja. Borzalmas belegondolni, de pár nappal ezelőtt a színésznő halálhírét kezdték el terjeszteni, amit szerencsére gyorsan sikerült megcáfolni. Mayim nemcsak hogy él, hanem a idén töltötte be a 47. életévét. Bár mindig is gondosan ügyelt arra, hogy ne áruljon el magáról túl sokat a kíváncsiskodóknak, néhány érdekességet így is sikerült megtudni az egyáltalán nem mindennapi színésznőről. A képernyőn már 1991-ben tiniként is felbukkant, ő alakította ugyanis a Blossom című sorozat címszerepét, amit Magyarországon is bemutattak.

Amy Farrah Fowler

Később az Agymenők Amyjeként robbant be igazán a köztudatba, ahol -csakúgy mint a többi karakter- zseni volt. Ám ez a valóságban is illik Rá, ugyanis Mayim a valóságban is lediplomázott és PhD fokozatot szerzett, méghozzá idegtudományból! Érdekesség, hogy az emberi test, azon belül is az idegrendszer működése nemcsak az általa megformált  Amyt érdekli szenvedélyesen, hanem a színésznőt is: sok időt tölt kutatómunkával, de még így is jut ideje a színészkedésre.  A magánéletét féltve őrzi, de azt tudjuk, hogy 2012 novemberéig házasságban élt Michael Stone-nal. A 9 éven át tartó szerelemből két gyerekük született, a ma már 17 éves Frederick és a 14 éves Miles.

Így néz ki a valóságban Amy, az Agymenők című sorozat sztárja! - Mayim Bialik

A szakítás után jó ideig nem horgonyzott le senki mellett, most azonban úgy tűnik, újra rátalált a boldogság. Sokan közelgő eljegyzést is sejtenek, ugyanis barátjával, az író-költő Jonathan Cohennel gyémántgyűrű-nézegetésen kapták őket. A szemfüles rajongók szerint Kaliforniában él, ám a színésznő ezt sosem erősítette meg hivatalosan, ahogy azt sem, hogy a közeljövőben szorosabbra fűzik a szálakat szerelmével.

Szerző: MéziMcFly

Az Agymenők sztárjai így néznek ki a valóságban


Article Tags: · · ·