FILMEZZUNK.HU

Kíváncsiak vagytok hogyan éri el Mark Wahlberg az atomizmot? A színész elárulta!

4737

Kíváncsiak vagytok hogyan éri el Mark Wahlberg az atomizmot? A színész elárulta!

A legtöbben a hollywoodi filmekből többnyire csak azokat tartjuk a legjobbnak amik akkor igazán jók, ha minél több akció van benne. A sztárokat dublőrök segítik néhány keményebb jelenet erejéig, hogy minket nézőket teljesen elkápráztassanak. A sztárok sokszor elhagyják magukat, ám a leszerződött filmekre mindig tökéletes a külsejük. De mégis hogyan érik ezt el? Mi a titkuk? Mi zajlik a kulisszák mögött? Mark Wahlberg most lerántja a leplet.

Kíváncsiak vagytok hogyan éri el Mark Wahlberg az atomizmot?

A celeb eddigi pályafutása során számtalan akciófilmben szerepelt (Mélytengeri pokol, 2 kaliber, Pancser Police, Ted, Transformers), amely szerepekhez elengedhetetlen a tökéletes külső. A kockahas viszont nem nő csak úgy oda az emberre. Ehhez a végeredményhez kőkeményen kell dolgozni, ami Mark brutális napirendjéből is árulkodik. A most 51 éves Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt színész Instagramján osztotta meg, hogy hogyan is néz ki egy átlagos napja. Wahlberg minden nap hajnali fél háromkor kel. Imádkozással kezdi a napot, majd jöhet a reggeli, amit edzés követ.

A listán egy másik, délutánra időzített edzés is szerepel, ezen kívül külön időpont van fenntartva többek között a családdal töltött időnek, a munkával kapcsolatos találkozóknak, a nassolásnak és a golfnak. Az egész nap percre pontosan ki van számolva egészen este fél 8-ig, amikor ugyanis a színész számára elérkezik az alvás ideje. Persze érthető a korai fekvés, hiszen pár óra múlva kelnie kell és kezdheti az egészet elölről.

Szerző: MéziMcFly

Jennifer Lopez új filmmel jelentkezik, amelynek most kijött az előzetese!


Article Tags: ·