FILMEZZUNK.HU
A ketrecben osztja a pofonokat Bud Spencer unokája: fotókon a 29 éves Carlo Pedersoli Jr.

A ketrecben osztja a pofonokat Bud Spencer unokája: fotókon a 30 éves Carlo Pedersoli Jr.

12341

A ketrecben osztja a pofonokat Bud Spencer unokája: fotókon a 30 éves Carlo Pedersoli Jr.

Carlo Pedersoli Jr., Bud Spencer unokája egyre sikeresebb sportoló. Carlo Pedersoli, ismertebb nevén, Bud Spencer hatalmas pofonjaival lett híres a filmjeiben, de az életben köztudottan egy balhéktól mentes, szerény ember volt. Pedig fiatal korában ő is megpróbálkozott a sportokkal, igaz, a vízilabdát választotta. Unokája, Carlo Pedersoli Jr. ellenben annyira sikeresen elleste nagyapja verekedős mozdulatait, hogy azokat ketrecharcosként kamatoztatja is. Ez pedig nem túlzás, mivel Bud Spencer egyik legjellegzetesebb pofonja a kalapácsütés volt, amit állítólag unokája is előszeretettel alkalmaz a ketrecben.

A ketrecben osztja a pofonokat Bud Spencer unokája: fotókon a 28 éves Carlo Pedersoli Jr.

Pedersoli Jr. a Borsnak adott interjújában mesélte el, hogy több sporttal is megpróbálkozott, de végül a ketrecharc mellett tette le a voksát, ahol egyébként kilenc meccséből nyolcat megnyert.

„Hatéves koromban kezdtem el küzdősportot űzni, aztán rögbiztem és amerikai fociztam is, utóbbiban az olasz válogatottságig vittem, de 19 évesen úgy döntöttem, a ketrecharcra teszem fel mindenem. Gyerekként a filmjei is inspiráltak, a tőle sokat látott kalapácsütést például a ringben rendszeresen alkalmazom.”

Pedersoli Jr. célja, hogy egy napon a UFC-ben is lehetőséget kapjon.

Ez az a film, amit Bud Spencer legszemélyesebb darabjának tekintenek

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·