FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson depressziójáról vallott: "Nem akartam csinálni semmit, állandóan sírtam"

Dwayne Johnson depressziójáról vallott: “Nem akartam csinálni semmit, állandóan sírtam”

2435

Dwayne Johnson depressziójáról vallott: “Nem akartam csinálni semmit, állandóan sírtam”

Dwayne „The Rock” Johnson neve valószínűleg mindenki számára ismerős. Ő valószínűleg a világ egyik leghíresebb embere, és az egyik legsikeresebb színésze. De az élete nem volt mindig ilyen egyszerű. Csakúgy, mint sok más embernek, neki is szembe kellett néznie különféle nehézségekkel, mielőtt hírnévre tett volna szert.

Dwayne Johnson depresszióba esett, amikor kirúgták a focicsapatból: "Nem akartam csinálni semmit, állandóan sírtam"

Dwayne a pennsylvaniai Bethlehemben, a Freedom High School-ban kötött ki. Félelmetes külseje miatt sok problémája volt a diákokkal és a tanárokkal egyaránt. Egy alkalommal vitába keveredett az egyik tanárnővel, mert a tanári mosdót használta, de beismerte, hogy hibázott, és amikor elnézést kért, meghívták játszani az iskolai focicsapatba. Az amerikai foci hatalmas javulást jelentett Dwayne Johnson életében. De nemcsak a fociba szeretett bele, az osztályzatai is javulni kezdtek, és az edzője is hatalmas segítséget nyújtott neki.

„Igazi apafigura volt számomra, egy mentor.”

– mondta Johnson.

Sikeres középiskolai pályafutásának köszönhetően, Johnson elnyert egy ösztöndíjat és bekerült a University of Miami focicsapatába, de nem került túl gyakran játékba, és hamarosan egy sérülést is szenvedett, ami miatt távol kellett maradnia a pályától. Ekkor kezdődött a depressziója.

„Nem akartam csinálni semmit. Sehová sem akartam menni. Állandóan sírtam. Aztán elérsz egy pontot, amikor már nem maradnak könnyeid.”

– emlékszik vissza a sztár. Mivel a National Football League (NFL) nem válogatta be őt, 1995-ben a kanadai Calgary Stampeders csapatához ment játszani, de nem sokáig maradt bent a csapatban. Később ugyanaz az edző hívta őt vissza a csapathoz, aki eredetileg elküldte onnan, de ekkor Johnson már nem fogadta el az ajánlatot, úgy döntött, hogy végzett az amerikai focival, és a családi hagyományokat követve inkább a pankrációval próbálkozik.

10 híresség, aki áttért a kereszténységre és ezt nem fél bevallani

(Via Twice.hu)


Article Tags: ·