FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, jön a Ha/Ver 3!

Biztossá vált, jön a Ha/Ver 3!

1851

Biztossá vált, jön a Ha/Ver 3!

A közelmúltban Chloë Grace Moretz arról beszélt, hogy egy esetleges harmadik részben szívesen felvenné a Hit-Girl jelmezt. Ezúttal Matthew Vaughn, az első film rendezője szólalt meg.

A rendező olyasmit mondott, amire az első két rész rajongói bizony fel fogják kapni a fejüket.

„A következő két évben egy nagy Ha/Ver rebootot fogunk csinálni. Két év múlva visszakapjuk a jogokat, és akkor csináljuk meg a rebootot. Az emberek azt fogják mondani, hogy ‘Mi a fene, ez őrület’?!”

– mondta Matthew Vaughn. Az újságírók ezután az eredeti főszereplők, Aaron Taylor-Johnson és Chloë Moretz esetleges visszatéréséről kérdezték a rendezőt, de Vaughn inkább csak hárított.

„Azt hiszem, a címben van a kulcs. A Ha/Ver önmagában is feltalált egy műfajt. Amikor az első részt készítettük, mindenki azt mondta, hogy nem készíthetsz egy szuperhősös filmet, ami korhatáros. Tényleg őrületes volt, és azt gondoltam: ‘Remek, csináljuk! Ez vitákat fog kiváltani, mindenki beszélni fog róla, egyesek imádni fogják, mások utálni fogják. Nem azt mondom, hogy az általunk ismert karakterek nem lesznek benne a rebootban (…).”

– emlékszik vissza.

Ashton Kutcher majdnem belehalt egy nagyon ritka, súlyos betegségbe

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·