FILMEZZUNK.HU
Liam Neeson a mai napig nem tudta túl tenni magát felesége tragikus elvesztésén

Liam Neeson a mai napig nem tudta túl tenni magát felesége tragikus elvesztésén

39652

Liam Neeson a mai napig nem tudta túl tenni magát felesége tragikus elvesztésén

Liam Neeson és színésznő felesége, Natasha Richardson hosszú évekig Hollywood egyik álompárja voltak, bármikor a vörös szőnyegre léptek, látszott rajtuk, mennyire harmonikus a kapcsolatuk. Sajnos 15 évnyi házasságnál több nem jutott nekik, ugyanis a színésznő 2009-ben, mindössze 45 évesen örökre lehunyta a szemeit. A színész 56 évesen, az akkor 13 és 12 éves fiaival maradt egyedül.

Liam Neeson és színésznő felesége, Natasha Richardson

1993-ban találkoztak egymással, az Anna Christie Broadway-darab szereplői voltak. Egyből szimpatikusak lettek egymásnak, ráadásul nagyon jól működött köztük a kémia a színpadon, ám volt egy aprócska bökkenő, Natasha akkor még férjnél volt.

“Nem voltak könnyű idők, amikor Liammel találkoztam. A vele való munka, illetve ami köztünk történt, az a házasságom széthullásával összefüggésben vált közismertté, elég rossz időzítés volt. Szóval mit mondhatnék? Nyilvánvalóan nagyon megszerettem őt.”

– nyilatkozta a színésznő a Daily Newsnak. Végül egy párrá váltak, 1994-ben kötötték össze az életüket, majd családot alapítottak, fiaikkal Micheállal és Daniellel vált teljessé az életük, New Yorkban laktak. 2009. március 16-án sajnos szörnyű baleset történt a quebeci Mont Tremblant síparadicsomban, Natasha Richardson síelés közben elesett, melynek következtében beütötte a fejét. Először úgy gondolta, nincs semmi baja, egy órával később viszont rosszul lett, ezért a helyi kórházba szállították, ahol kómába esett. Másnap átvitték New Yorkba, ahol sajnos március 18-án elhunyt.

“Amit igazán megtanultam ebből a történetből, az az, hogy élj, és szeress úgy mindig, mintha ez lenne az utolsó napod a Földön. Mert egy nap eljön mindenkinek az ideje.”

– írta ki Neeson 2016-ban a Facebook-oldalára.

Paul Walker tragikus halála Vin Diesel családjára is kihatott

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·