FILMEZZUNK.HU
Most lenne 55 éves az Indul a Bakterház Regős Bendegúza, akinek élete tragikus véget ért

57 éves lenne az Indul a Bakterház Regős Bendegúza – Olvasztó Imre élete sajnos tragikus véget ért

16315

57 éves lenne az Indul a Bakterház Regős Bendegúza – Olvasztó Imre élete sajnos tragikus véget ért

Az 57. születésnapját ünnepelte volna november végén az ország kedvenc gyerekszínésze, Olvasztó Imre. Az Indul a bakterház Regős Bendegúzát alakító kisfiú milliók arcára csalt mosolyt felejthetetlen alakításával, ám életének története korántsem volt olyan vidám, mint ahogy azt sokan annak idején elképzelték. Imrének ugyanis az 1966. november 29-i születését követően rendkívül nehéz gyerekkora volt. A szüleit sosem ismerte, illetve azt sem tudta pontosan, összesen hány testvére volt. Hároméves korában egy idős néni fogadta örökbe, akivel Szentlőrinckátán élt, és akit életében először anyának szólíthatott.

Most lenne 55 éves az Indul a Bakterház Regős Bendegúza, akinek élete tragikus véget ért

A filmgyár udvarán aztán az Indul a bakterház későbbi rendezője, Mihályfi Sándor több száz gyerek közül választotta ki, miután Imre a maga pimasz stílusával gond nélkül fenéken billentette a direktort amikor a castingon arra kérték a szakemberek. Ezek után kétség sem férhetett hozzá, hogy övé a szerep! Ezután sorra kapta a szerepeket, majd eljött a katonaság ideje. A katonaság után megismerte első feleségét, Csillát, akivel összeházasodott és gyermekeik is születtek. Bár párjával aztán különváltak az útjaik, később újra megházasodott és egy újabb kisfia is született.

Mint utólag kiderült, a második házassága sem alakult úgy, ahogy azt szerette volna. Miután párja, Mariann bejelentette, hogy válni akar, Imre teljesen összeomlott. Mivel nem akart imádott fia, az akkor hároméves Bendegúz nélkül élni, annyira elkeseredett, hogy sorra kezdte hívogatni ismerőseit, akik a beszélgetések során végig úgy érezték, mintha az egykori színész búcsúzkodna tőlük.

2013. július 13-án aztán – vélhetően magánéleti válsága miatt – Fót és Csomád között, egy erdős részen felakasztotta magát egy fára. Mindössze 46 éves volt. A Megyeri temetőben helyezték örök nyugalomra, temetésére csak a szűk családi kör kapott meghívást, a búcsúztatón még az Indul a bakterház színészei sem jelenhettek meg.

David Gulpilil tragikus története

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·