FILMEZZUNK.HU
Amanda Bynes lelépett az elmegyógyintézetből - Így néz ki most az egykor népszerű gyereksztár

Amanda Bynes lelépett az elmegyógyintézetből – Így néz ki most az egykor népszerű gyereksztár

9590

Amanda Bynes lelépett az elmegyógyintézetből – Így néz ki most az egykor népszerű gyereksztár

Aggódnak érte a barátai. A színésznőt megviselt állapotban látták, miután a napokban elhagyta a pszichiátriát, ahol közel három hetet töltött, miután meztelenül bolyongott Los Angeles utcáin, és magára hívta a mentőket. Amanda Bynes alig pár nappal azután, hogy hazaengedték az elmegyógyintézetből, már be is jelentkezett egy szépészeti szalonba. Ez volt az első alkalom, hogy az egykori gyereksztárt elcsípték a három héttel ezelőtt történt megrázó eset után.

Beszámolók szerint Bynes azt állította az intézmény vezetőinek, hogy készen áll visszatérni korábbi életébe, és mindent megtesz azért, hogy ne essen vissza. Barátai azt tanácsolták neki, hogy tartsa távol magát korábbi vőlegényétől, Paul Michaeltől, aki szerintük szándékosan rántotta magával le a lejtőn Amandát.

Amanda Bynes az egyik legfényesebb csillaga lehetett volna Hollywoodnak, tinikori filmjei mind sikeresek voltak. A Miről álmodik a lány? és a Micsoda srác ez a lány sztárja 2013-ban egy Twitter-üzenetben jelentette be, hogy 24 évesen visszavonul a színészettől, éppen abban az évben, amikor gondnokság alá helyezték. Bynes később, egy 2018-as interjúban elárulta, hogy önértékelési problémái miatt hagyta el Hollywoodot. Amanda azután kezdett visszaesni, hogy tavaly szakított vőlegényével. A színésznő akkor kozmetikusnak tanult volna, de tovább romlott mentális állapota.

Kitálalt Will Smith személyi asszisztense, aki szerint a színész szexuális aktust folytatott férfi kollégájával

(Via Hirado.hu)


Article Tags: ·