FILMEZZUNK.HU
11 thriller azoknak, akik valami hátborzongatót keresnek

11 thriller azoknak, akik valami hátborzongatót keresnek

55279

A legjobb thriller filmek

Számos olyan filmet ismerünk, amit megjelenésük előtt nagyon beharangoztak, de végül nem ért fel az elvárásoknak. Ma szeretnénk olyan filmeket kiemelni, amelyekkel pont az ellenkező történt. Ezt a listát azoknak ajánljuk, akik szinte mindent megnéztek, és akiknek több időt kellett eltölteniük egy tisztességes film keresésével, mint amennyi idő volt azt megnézni. Tisztában vagyunk vele, hogy ezen a listán egy átlagos film se szerepel. Mindegyikük felkavaró, szívszaggató, vagy hátborzongató. Tökéletes olyan alkalmakra, amikor a barátaiddal együtt mozis estét tartotok. Viszont arra készülj fel, hogy nehéz lesz utána elaludni, hiszen ezek a filmek az emberi lélek sötétségeit fedik fel.

1) Láthatatlan vendég, 2016

A kasszasiker filmek Hollywood védjegye, Franciaország a vígjátékairól ismert, a thrillerekben pedig Spanyolország vezet. Belemélyedhetsz ebbe a műfajba a Láthatatlan vendég című filmmel, amelyben Mario Casas játssza a főszerepet. Nincsenek benne mesterséges párbeszédek vagy közhelyek, a vége pedig annyira erősre sikeredett, hogy azonnal újra akarod majd nézni az elejétől. (IMDb — 8.1)

11 thriller azoknak, akik valami hátborzongatót keresnek

2) A hulla, 2012

Még egy spanyol thriller, amire felfigyelhetsz. A sötét, realisztikus atmoszféra, a drámai történet és a lélegzetelállító befejezés következtében úgy fogod érezni magad, mint egy gyermek, akit becsapott egy varázsló. A hulla tökéletes film azoknak, akiket a Láthatatlan vendég című film lenyűgözött. (IMDb — 7.6)

11 thriller azoknak, akik valami hátborzongatót keresnek

3) A kolónia, 2015

A következő egy francia és német gyártású film, amelynek nagyon erős jellemzői vannak. Először is, megtörtént események alapján készült. Másodszor, komoly társadalmi problémákra hívja fel a figyelmedet. Harmadszor pedig, ennek a filmnek köszönhetően Emma Watsonról soha többet nem Hermione Granger fog eszedbe jutni. A kritikusok nem díjazták ezt a filmet, azzal magyarázva, hogy egy műfajba sem sorolható be. Nos, szerintünk ez inkább előny. (IMDb — 7.1)

A kolónia /Colonia Dignidad, 2015/

4) Nyomtalanul, 2013

Két detektív egy 5 éve tartó, különös ügy után nyomoz és rátalálnak egy sorozatgyilkos nyomaira. Úgy tűnhet, hogy a történet nem túl eredeti, de a kidolgozása nagyon egyedi. Ez a dán-német film zseniális alakításokkal, cselekménnyel és sötét atmoszférával van tele, lenyűgöző zenékkel kiegészítve. (IMDb — 7.2)

11 thriller azoknak, akik valami hátborzongatót keresnek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·