FILMEZZUNK.HU
11 thriller azoknak, akik valami hátborzongatót keresnek

11 thriller azoknak, akik valami hátborzongatót keresnek

55353

9) Wind River – Gyilkos nyomon, 2017

Ismét egy amerikai gyártású film egy szokatlan előadással. A történetben alig van bármilyen cselszövés, de a film így is felvonja magára a figyelmet az esztétikájával. Ez a film fontos kérdéseket tesz fel bennünk, miközben az összes párbeszéd és az összes jelenet kincset érő. Hasonlóan a listánkon szereplő többi filmhez, ez a film sem a szórakoztatásra összpontosul, hanem arra, hogy érzelmet váltson ki a nézőből. Külön köszönet a színészeknek és a stábnak, amiért ilyen jól közvetítették a film atmoszféráját. (IMDb — 7.8)

Wind River (2017) - Előzetes

10) Éjszakai ragadozók, 2016

A fordulatok hiányát a cselekményben az ábrázolás és a számos metafora tölti ki, valamint a pszichológiai nyomás, amely nem hagyja nyugodni a nézőt. A brilliáns színészi lista igazi kincse Aaron Taylor-Johnson, aki olyan jól játssza a texasi bűnözőt, hogy a film első pillanatától kezdve megutálod a karaktert. (IMDb — 7.5)

Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals, 2016) - Előzetes

11) Megtorlás, 2016

Végül, de nem utolsó sorban itt van ez a holland, vadnyugaton játszódó, sötét atmoszférájú és brutális véres erőszakkal teli thriller. Az erőteljes trió — Dakota Fanning, Kit Harington és Guy Pearce — minden tőlük telhetőt megtett, hogy kimagasló alkotást mutassanak be. (IMDb — 7.1)

Megtorlás (Brimstone, 2017) - Előzetes

//Mink Olívia//

Emlékszel rá? Így néz ki ma Émilien, a Taxi-széria kétbalkezes rendőre

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·