FILMEZZUNK.HU
10 színész, akiknek szembesülniük kellett legrosszabb félelmeikkel egy forgatás során

10 színész, akiknek szembesülniük kellett legrosszabb félelmeikkel egy forgatás során

733

5. Rebel Wilson – magasságtól való félelem: Tökéletes hang 3.

Míg a Tökéletes hang 3. egy a capella csapatról szóló film, az utolsó részben pedig többen úgy gondolták, hogy csak egy összetett mutatványsorozatot láthattunk. Rebel Wilson viszont ellentmond ennek a kijelentésnek. Szerinte ez nem így volt. A színésznőnek a forgatás közben többször is szembe kellett néznie a magasságtól való félelmével, ami roppant mód idegesítette. Rebel így emlékezett vissza az esetre: “Tudom, hogy nagyon keménynek tűntem, de valójában rettegek a magasságtól. Ez az egyetlen dolog, amitől igazán félek. És ezt a 20 méteres ugrást tízszer is meg kellett csinálnom. És minden alkalom előtt kővé dermedtem.”

6. Kristen Stewart – félelem a lovaglástól: Hófehér és a vadász

Stewart bevallotta, hogy a Hófehér és a vadász című film forgatása során a lovaglós jelenetek nála meglehetősen kellemetlen élménynek számítottak. Elmondta, hogy szerinte van valami a lovaglásban, ami nem áll jól neki. “Soha nem akarok újra lóra ülni” – mondta a színésznő. “Szeretem őket. Nagyon szépek. Imádom az energiájukat. Szeretek a közelükben lenni. Szeretem simogatni a puha kis orrukat. De egyszerűen utálom irányítani őket.”

7. Matt Damon – kígyóktól való félelem: Az igazi kaland

Scarlett Johansson leleplezte Az igazi kaland című filmben szereplő színésztársát, amikor elárulta, hogy: “Láttam Matt Damon sírását, mikor úgy bőgött, mint egy csecsemő, és ide-oda ringatózott, amikor a kígyók szétterültek előtte a forgatáson”. Majd hozzátette: “Eléggé megrémült. Határozottan izzadt”. Damon elismerte, hogy Johansson története igaz, és ezt meg is erősítette: “Félek a kígyóktól. Scarlett és a gyerekek pedig erősködtek, hogy küzdjem le a félelmemet és a szerepemre koncentráljak.”

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·