FILMEZZUNK.HU
10 színész, akiknek szembesülniük kellett legrosszabb félelmeikkel egy forgatás során

10 színész, akiknek szembesülniük kellett legrosszabb félelmeikkel egy forgatás során

730

8. Jennifer Aniston – félelem attól, hogy víz alá kerül: Boldogság bármi áron

Aniston attól való félelme, hogy elmerül, gyerekkorából ered, amikor 5 évesen triciklijét egy medencébe tekerte. Ezzel a fóbiával szembe kellett néznie a Boldogság bármi áron című film forgatása során, amikor egy terápiás jelenetben karaktere a víz alá merült. Ezt valósággal rémálomként élte meg. Aniston elmondta, hogy ezt soha többé nem fogja megismételni.

9. Jake Gyllenhaal – félelem a struccoktól: Perzsia hercege: Az idő homokja

Jake Gyllenhaalnak valós félelemmel kellett szembenéznie a Perzsia hercege: Az idő homokja című film forgatásakor. A színész számára nagy kihívást jelentett struccokkal dolgozni, mivel rendkívüli módon fél tőlük. “Azt mondták, ne csapjak zajt a struccok körül, mert kitépik a szememet, és kitépik a szívemet. Ez a frászt hozta rám” – emlékezett vissza a színész. “Úgy néznek ki azok az állatok, mintha ártatlanok lennének, de valójában nem azok.” Gyllenhaalnak abban a jelenetben, ahol el kellett menekülnie a madarak elől, még jól is jött a félelme. Társa, Gemma Arterton szemtanúja volt az egésznek, és így emlékezett vissza az esetre: “Jake nagyon félt. Elfutott, és az arckifejezés, amit eközben vágott, nem színészkedés volt, hanem valódi.”

10. Scarlett Johansson – félelem a madaraktól: Az igazi kaland

Hasonlóan színésztársához, Matt Damonhoz, Johanssonnak sem volt a legkönnyebb dolga Az igazi kaland című film forgatásán. Kiderült, hogy a színésznőnek ornitofóbiája van. Emiatt hatalmas kihívás volt számára, amikor többféle állattal és madárral kellett együtt dolgoznia a forgatáson. Félelmére így gondolt vissza: “A szárnyaktól, a csőröktől, és a csapkodásoktól egyszerűen kikészülök. Félek tőlük. Ez a félelmem a mai napig nem múlt el. Ha megkértek volna, hogy helyezzek egy madarat a vállamra, megtettem volna, de hatalmas akaraterő kellett volna hozzá.”

//Cornelius//

10 óriási filmes baki, amit nem vettél észre a Kill Bill-ben

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·