FILMEZZUNK.HU
Ő Keanu Reeves ritkán látható barátnője: a 49 éves Alexandra igazán bájos

Ő Keanu Reeves ritkán látható barátnője: az 50 éves Alexandra igazán bájos

15383

Ő Keanu Reeves ritkán látható barátnője: az 50 éves Alexandra igazán bájos

A Mátrix-trilógia és megannyi nagysikerű film sztárja, Keanu Reeves nemcsak visszafogott, dorbézolásmentes életmódjáról és egyszerűségéről, hanem hatalmas adakozásairól is híres. Keanu Reeves az egyik legkedveltebb sztár világszerte, aki a Google-statisztikák szerint is előkelő helyen végez a keresési listákon. Ez nem véletlen, hiszen egyrészt imádják a rajongók, másrészt pedig annyira “titkos” az élete, hogy mindenkinek vadászni kell a róla szóló információkat. Keanu Reevesnél ez tudatos választás.

Ő Keanu Reeves ritkán látható barátnője: a 48 éves Alexandra igazán bájos

Végtelen mennyiségű cikk szól arról, hogy ő Hollywood legjobb fej színésze, aki elképesztően emberi dolgokat csinál a mindennapokban, természetesen akkor, amikor nyilvánosan mutatkozik. Persze azt is tudni kell róla, hogy rengeteg tragédia történt az életében, többek között feleségét is elvesztette egy autóbalesetben, így nem meglepő, hogy nála eltolódtak kicsit a hangsúlyok azt a kérdést vizsgálva, hogy mi az elsőrendűen fontos az életben, és mi az, ami másodlagos, vagy harmadlagos.

Ilyen Keanu Reeves, amikor boldog – megmutatjuk szépséges barátnőjét

Keanu Reeves 2019 óta alkot egy párt a gyönyörű Alexandra Grant-tel. A képzőművésszel még 2009-ben kezdődött a barátságuk, amely szépen lassan fordult át szerelembe. Kezdetben üzleti partnerek voltak, több könyvön is együtt dolgoztak. Sőt, nemrégiben gründoltak közösen egy kiadót is, amelyet X Artists Books-nak neveztek el.

Ő volt Végtelen történet egykori cuki gyerekszereplője – Így megváltozott 50 éves korára

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·