FILMEZZUNK.HU
"Valóságosan megtapasztaltam Jézus Krisztus szeretetét" - Antonio Banderas

“Valóságosan megtapasztaltam Jézus Krisztus szeretetét” – Antonio Banderas

19290

“Valóságosan megtapasztaltam Jézus Krisztus szeretetét” – Antonio Banderas

Antonio Banderas nyíltan kiállt az Istenbe vetett hite mellett. Míg valószínűleg Jim Caviezel az a színész, aki a legnyíltabb a hite fontosságával kapcsolatban, nem ő az egyetlen, van más hollywoodi színészóriás is, akinek Isten áll az élete középpontjában. Nem olyan régen Antonio Banderas volt az, aki nyíltan kiált az Istenbe vetett hite mellett, aki elmondása szerint bármilyen nehézséggel is nézett szembe az életében, a hite mindig elkísérte őt.

A spanyol színész és rendező egy spanyolországi, malagai testvéri közösségben tölt be tisztséget, minden évben részt vesz a város Nagyheti felvonulásán. A közelmúltban a francia Paris Match magazinnak azt nyilatkozta:

„Katolikus vagyok, de 16 vagy 17 évesen, amikor tényleg elkezdtem kétségbe vonni dolgokat, azt mondtam magamnak: Nem, ez a sok minden teljesen lehetetlen. Aztán beléptem abba a korba, amikor szükségem lett a spiritualitásra. Mindaz, amit tennem kellett, támaszkodni Jézus szavára, ami nem helyettesíthető mással, megkérdőjelezhetetlen, ez a „szeretet”.”

LOUIS DE FUNÉS A HITÉRŐL: “Jézus Krisztus volt életem minden pillanatának ragyogó társa”


Article Tags: · · · ·