FILMEZZUNK.HU
Coming outolt Hollywood egyik legismertebb színésznője - Susan Sarandon

Coming outolt Hollywood egyik legismertebb színésznője, Susan Sarandon

39515

Coming outolt Hollywood egyik legismertebb színésznője, Susan Sarandon

Nem vitás, hogy Susan Sarandon Hollywood egyik legismertebb színésznője, és mint minden filmsztárt, őt is számos pletyka övezte az évek során. Talán csak mostanáig.

10 érdekesség, amit még nem tudtál Susan Sarandon-ról

A legélénkebb pletykák mindig is a szexualitásával kapcsolatos kételyek voltak. A színésznő, aki a The Jimmy Fallon Show-ban adott interjút, ahol megragadta az alkalmat, hogy a műsor közben beszúrjon egy megjegyzést. Fallon egy korábbi történetet idézett fel, amikor Susan Sarandon a kutyájával együtt érkezett a műsor stúdiójába, aki sajnos egy évvel ezelőtt elhunyt. A színésznő Jimmy Fallon közbevetése után megjegyezte, hogy “nem találta az erőt vagy a bátorságot ahhoz, hogy más kutyákat tartson”, de a fia arra biztatta, hogy fogadjon örökbe egy macskát. Ekkor Susan Sarandon humorosan közbeszúrt, hogy szerinte jó ötlet volt kutyáról macskára váltani.

“Bi vagyok, szóval…”

– mondta, de ez a válasz Jimmy Fallont is kissé váratlanul érte.

“Úgy érted, szereted a kutyákat és a macskákat?”

– amire Sarandon azt válaszolta, hogy

“nagyon képlékeny, ha állatokról van szó”.

Sarandon szavai nagy port kavartak a közösségi médiában, sokan méltatták a hozzáállását és bátorságát, hogy a színésznő bevallotta a szexualitását. Ez a nagy közösségi média reakció mindössze annak fényében meglepő, hogy a színésznő nem először beszélt a szexualitásáról. A PrideSource-nak még 2017-ben arra a kérdésre, hogy ‘Nyitott vagy a szexualitásodat illetően?’ azt válaszolta: “Igen, nyitott vagyok. A szexuális irányultságom nyitott, mondhatjuk így is” – mondta nevetve.

Így néz ki ma 10+ filmes duó, akikért korábban odáig voltunk

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·