FILMEZZUNK.HU
Ez volt Brendan Fraser hosszú éveken át tartó eltűnésének az oka

Ez volt Brendan Fraser hosszú éveken át tartó eltűnésének az oka

1618

Ez volt Brendan Fraser hosszú éveken át tartó eltűnésének az oka

Kétségtelenül Brendan Fraser nagy visszatérésének lehetünk szemtanúi. A színész a közelmúltban A bálna című filmben volt látható, amelyért kiérdemelte az Oscar-díjat, életében először, ráadásul Scorsese legutóbbi filmjében, A megfojott virágokban is szerepet vállalt. Fraser minden alkalmat megragad, hogy találkozhasson és közvetlen lehessen a rajongókkal. Az autogramok osztogatásoknak pedig csakugyan a színész csapata szab csupán gátat, akik időnként egyre feszültebben jelzik a számára, hogy ideje indulnia a következő interjúra. Fraser szemmel láthatóan nem csupán élvezi, hanem boldog, hogy visszatérhetett. De hova is tűnt valójában az elmúlt években?

Te jó ég! Brandan Fraser a felismerhetetlenségig megváltozott a legújabb filmje kedvéért - A bálna

Fraser hét év alatt hét műtéten esett át, kórházról kórházra jár, az egyik ilyen beavatkozás ráadásul laminectomia volt, egy olyan gerincműtét, amely során a csigolya egy részét eltávolítják. Ezen kívül Fraser 2018-ban hozta nyilvánosságra, hogy 2003-ban szexuálisan zaklatta őt Philip Berk, a Golden Globe-díjakat is odaítélő, befolyásos újságíró szervezet, a Hollywood Foreign Press Association akkori elnöke. Berk többek között illetlenül megérintette a fenekét. Fraser elmondta, hogy évekig nem mert erről beszélni a nyilvánosság előtt, mivel tartott attól, hogy a befolyásos újságíró ellehetetleníti a karrierjét. Fraser végül mégis “feketelistára” került Hollywoodban, Berk pedig végig tagadta a vádakat, noha egy rasszista botrány miatt végül mégis távozásra kényszerült.

Fraser ráadásul megszenvedte a feleségétől való válást is, amely miatt szintén számos támadás érte őt, miután a színész néhány év után a bíróságon kérte a különválási megállapodás módosítását, mert nem tudta tovább fizetni a rá kirótt részleteket. A későbbiekben elvesztette édesanyját, a gyász pedig nagyon megviselte őt.

Gérard Depardieu-nek befellegzett – Soha többé nem szerepelhet filmben

(via mafab.hu)


Article Tags: ·