FILMEZZUNK.HU

Felismeri? Ő volt Jason Statham bombázó szerelme a Crank című filmben

2158

Felismeri? Ő volt Jason Statham bombázó szerelme a Crank című filmben

Jason Statham-től a három legjobb filmje közé valószínűleg bekerülne a Crank című alkotás, ami Magyarországon is kultikus státuszt vívott ki magának. A film 2006-ban készült, de azóta sem veszített lendületéből. A cím is sugallja, hogy itt nincs megállás, és a film valóban végig tartja a feszes tempót. A nézők szeme csak kevés időre pihenhet, hiszen folyamatosan izgalmas események zajlanak. Chev Cheliosnak pedig az életéért kell futnia, mert megmérgezték.

Crank - Felpörgetve

Crank – Felpörgetve

A Feláldozhatók-filmek sztárja ismét akcióba lendül, és újra egy gyönyörű színésznővel dolgozik együtt, hogy kikerüljön a bajból. Amy Smart-al együtt tartják a feszes tempót. Amy Smart nevét talán kevesen ismerik, de ha arcát látják, akkor azonnal felismerik.

Felismeri? Ő volt Jason Statham bombázó szerelme a Crank című filmben - Amy Smart

A színésznő olyan nagysikerű filmekben szerepelt, mint a Csillagközi invázió, majd Ryan Reynolds oldalán a Csak barátokban. A Jótanácsok kamaszoknak című alkotásban pedig Alec Baldwin partnereként tűnt fel. Modellként kezdte karrierjét tizenhárom évesen, majd az MTV egyik kampányában is szerepelt. Az első színészi szerepét 1997-ben a Szerelem utolsó vérig című filmben kapta.

Felismeri? Ő volt Jason Statham bombázó szerelme a Crank című filmben - Amy Smart

Russel Crowe a legsármosabb férfinek számított Hollywoodban – 59 éves korára már rá sem lehet ismerni

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · · ·