FILMEZZUNK.HU
Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legborzasztóbbnak - Vörös Szonja

Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legborzasztóbbnak

1354

Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legborzasztóbbnak

Szerinte vallatni lehetne vele. Arnold Schwarzenegger az ’80-as és ’90-es évek egyik legnagyobb és legizmosabb akcióhőse volt, aki folyamatosan forgatta a közönségkedvenc filmjeit. Rengetegen kedvelik Magyarországon is, különösen Terminátorként hagyott mély nyomot a rajongókban, de sok másik munkájával is hatalmas boldogságot okozott nekik az utóbbi évtizedekben.

Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legborzasztóbbnak - Vörös Szonja

Természetesen Arnold Schwarzenegger karrierjében akadtak kevésbé sikeres pillanatok, hiszen senki sem képes arra, hogy kizárólag tökéletes filmekben szerepeljen. Azonban Arnie olyan őszinte, hogy még a saját filmjeit is elítéli, és egyértelműen kijelentette, hogy szerinte melyik a legrosszabb alkotás, amiben valaha is szerepelt – és nem biztos, hogy minden magyar rajongó örülni fog ennek a válasznak.

„Amikor a gyerekeim nem tudnak viselkedni, csak elküldöm őket a szobájukba, és megnézetem velük tízszer a Vörös Szonját. Örökre megtanulják a leckét”

– mondta Arnold Schwarzenegger, aki szerint az 1985-ben bemutatott alkotás volt a pályafutása mélypontja. A Vörös Szonja című epikus fantasy filmben Brigitte Nielsen játszotta a főszerepet, Arnold Schwarzenegger pedig gyakorlatilag mellékszereplőként tűnt fel benne. Az alkotást azonban a kritikusok nagyon negatívan értékelték, anyagilag is hatalmas bukás lett belőle, jelenleg pedig mindössze 5,1-es értékeléssel rendelkezik az IMDb-n. Azonban Magyarországon sokan imádják, mivel a VHS-korszak egyik kiemelkedő darabja volt, amely hangalámondással terjedt kézről kézre, így sokak számára kellemes emlék maradt.

Így néz ki ma az ismert színész, aki 22 évig állta Bud Spencer pofonjait

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · ·