FILMEZZUNK.HU
Színészek, akik újra eljátszották ikonikus jeleneteiket, csak most kicsit másképp

Színészek, akik újra eljátszották ikonikus jeleneteiket, csak most kicsit másképp

550

Színészek, akik újra eljátszották ikonikus jeleneteiket, csak most kicsit másképp

Az új filmek általában már csak jönnek, mennek, de a régi alkotások örökre nyomot hagynak bennünk. Ha egy “akkor és most” kollázsban láthatnánk idősebb énünket, az egy igencsak nosztalgikus utazás lenne. A hírességek úgy döntöttek, hogy bemutatják a klasszikus filmjeik jeleneteinek újrafeldolgozását, mellyel arra inspirálnak bennünket, hogy az ikonikus filmeket újra átéljük. Van valami hangulatos és ismerős érzés a múlt és a jelen összehasonlításában, és a Filmezzünk.hu kíváncsi volt arra, hogy ezek közül a filmek közül melyiket nem láttad még soha.

1. Mark Ruffalo és Jennifer Garner

Ruffalo és Garner nemrég fejezte be Az Adam-projekt filmet, amelynek cselekménye az időutazás körül forgott. Ennek elkészítéséhez a pár újraalkotott egy emblematikus jelenetet a Hirtelen 30 című filmből. A képek közötti közel 20 éves különbség ellenére úgy tűnik, mintha megállt volna az idő a színészek számára.

2. Uma Thurman, John Travolta és Samuel L. Jackson

A Ponyvaregényt csaknem 30 éve mutatták be, ennek ellenére örök klasszikus marad. A filmtörténelem egyik leghíresebb táncjelenete az volt, amikor Thurman és Travolta a közönség előtt mutatta be tánctudását. 2022-ben, az Oscar-gálán a színészek újraalkották a jelenetet, ahol Samuel L. Jackson csatlakozott hozzájuk, így ismét teljessé vált a trió.

3. Leonardo DiCaprio és Jonah Hill

2014-ben Jonah Hill vezette a Saturday Night Live című műsort, nyitómonológja alatt pedig különleges vendége volt, maga Leonardo DiCaprio. DiCaprio szeretettel megölelte Hillt, és elkezdték újrajátszani a felejthetetlen Titanic- jelenetet, amikoris Hill átvette Rose szerepét. A közönségnek nagyon tetszett a film ezen újrajátszása.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·