FILMEZZUNK.HU
Színészek, akik újra eljátszották ikonikus jeleneteiket, csak most kicsit másképp

Színészek, akik újra eljátszották ikonikus jeleneteiket, csak most kicsit másképp

580

4. Lisa Kudrow és Mira Sorvino

25 évvel azután, hogy Lisa Kudrow és Mira Sorvino szerepelt a Romy és Michele című filmben, a két színésznő újra találkozott a 2022-es SAG-díjátadón. A hölgyek ezen a neves napon egymáshoz illő ruhákat vettek fel, ugyanolyan színvilágban, mint anno híres karaktereik.

5. Kerry Washington

Kerry Washington leginkább a Botrány című tévésorozatban játszott Olivia Pope szerepéről ismert. Őt és Reese Witherspoont pedig különleges kötelék fűzi egymáshoz. Witherspoon születésnapjára Washington egy különleges meglepetéssel készült a képernyőn látható partnerének a Kis tüzek mindenütt című filmben, ahol újraalkotta az ikonikus Doktor Szöszi jelenetet.

6. Catherine O’Hara

Minden idők kedvenc karácsonyi filmjében, a Reszkessetek, betörőkben Kevin édesanyja, akit Catherine O’Hara alakít, rájön, hogy otthon felejtették a gyermeküket, és egy ikonikus sikolyt hallat. A néhai filmrendező, író és rendező, John Hughes előtt tisztelegve a színésznő csatlakozott a szakma más nagy neveihez, és emlékezetes jeleneteket elevenített fel néhány jelentősebb filmjéből.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·