FILMEZZUNK.HU
10 szerelmes film, amiben a párok a valódi életben is vonzódtak egymáshoz

10 szerelmes film, amiben a párok a valódi életben is vonzódtak egymáshoz

23249

Szerelmes filmek, amikben a párok a valódi életben is vonzódtak egymáshoz

Az alábbi filmek azért tudnak kiemelkedni a többi szerelmes film közül, mert az alkotásokban látott szerelmi kapcsolatok hitelesek tudnak lenni, hiszen a szerelmespárt alakító színészek valóban is szenvedélyesen vonzódtak egymáshoz. Vagy a forgatáson jöttek össze, vagy már eleve úgy vágtak bele a filmbe, hogy egy párt alkottak. 

1) A csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man, 2012)

(Emma Stone és Andrew Garfield)

Peter Parker (Andrew Garfield) magányos, kicsit talán szótlanabb kortársainál, de egyébként egy teljesen átlagos gimis srác. Szüleit fiatal korában elvesztette, ezért Ben bácsi és May néni gondoskodik róla. Petert egyre jobban kezdi érdekelni a múltja, és amikor megtalálja apja régi aktatáskáját, meghökkentő dokumentumokra bukkan. Az iratok az Oscorphoz, apja régi társának, dr. Curt Connors laboratóriumába vezetnek. Peter úgy érzi, csupa rejtély és titok övezi nemcsak a múltját, de a jelenét is.

2) Mr. és Mrs. Smith (Mr. & Mrs. Smith, 2005)

(Brad Pitt és Angelina Jolie)

Mr. és Mrs. Smith (Mr. & Mrs. Smith, 2005) (Brad Pitt és Angelina Jolie)

Egyik család sem szívesen teregeti ki a szennyest, titkai pedig mindenkinek vannak, még házon belül is. Smithék látszólag egy teljesen hétköznapi életet élnek. Sem a kívülállók, sem ők maguk nem sejtik, hogy mit rejteget előlük a másik. Jane és John mindketten bérgyilkosok,  azonban a házaspár tagjaiban semmi más közös nincs, sőt, két egymással rivalizáló szervezetnek dolgoznak. Smithék nyugodt külvárosi élete teljesen felborul, amikor új megbízást kapnak. Bár szigorúan nem vittek addig haza munkát, most rákényszerülnek, hisz a következő célpontjukról kiderül, hogy évek óta megosztják vele hitvesi ágyukat.

3) Alfie (2004)

(Sienna Miller és Jude Law)

Alfie (2004) (Sienna Miller és Jude Law)

Alfie Elkins limuzinsofőr falja a nőket, és vozó külsőjének hála a nők sem vetik meg a társaságát. Alfie mindennapja csak a nők körül forog, szinte senkit nem zavar ki az ágyából, vagy éppen autójából. Egyetlen kivétel van: az egyedül álló anyukák.

4) Mint a villám (Days of Thunder, 1990)

(Nicole Kidman és Tom Cruise)

Mint a villám (Days of Thunder, 1990) (Nicole Kidman és Tom Cruise)

Az ifjú Cole régi vágya teljesül, amikor Forma-1-es versenyzõ lesz. Kezdeti sikertelenségek után az élre tör, s úgy tűnik, legveszélyesebb riválisa, Rowdy sem akadályozhatja meg, hogy õ legyen a bajnok. Ekkor azonban mindketten súlyos balesetet szenvednek. A kórházban barátokká válnak. Rowdy megtudja, hogy soha többé nem versenyezhet, és Cole számára is nehéz a visszatérés, amelyre a daytonai futam kínál lehetőséget…

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·