FILMEZZUNK.HU
10 szerelmes film, amiben a párok a valódi életben is vonzódtak egymáshoz

10 szerelmes film, amiben a párok a valódi életben is vonzódtak egymáshoz

23279

8) Kegyetlen játékok (Cruel Intentions, 1998)

(Reese Witherspoon és Ryan Phillippe)

Kegyetlen játékok (Cruel Intentions, 1998) (Reese Witherspoon és Ryan Phillippe)

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) és mostohabátyja, Sebastian (Ryan Phillippe) az unatkozó és gazdag elit tökéletes testvérpárja. Szórakoztatásul mindenféle ördögi játékot találnak ki maguknak és egymásnak, amivel a fiatal és naiv társaikat kihasználják. Kathryn legújabb fogadásának célja az új igazgató lánya, Annette (Reese Witherspoon), aki házasságkötésig szeretne szűz maradni. Ha Sebastian el tudja csábítani, Kathrynt is megkaphatja, ha nem, akkor ugrik a Jaguárja. Ám közben valami megváltozik…

9) Vicky Cristina Barcelona (2008)

(Havier Bardem és Penelopé Cruz)

Vicky Cristina Barcelona (2008) (Havier Bardem és Penelopé Cruz)

Vicky és Christina, a két amerikai amerikai barőtnő Barcelónába utazik. Míg Vickyt a spanyol kultúra érdekli, a bohém Christina a boldogságot keresi. Amikor találkoznak a sármos festővel, Juan Antonióval mindekettőjük élete a feje tetejére áll, ráadásul a férfi közveszélyes exneje, Maria Elena csak ront a helyzeten.

10) Gengszter románc (Gigli, 2003)

(Jennifer Lopez és Ben Affleck)

Gengszter románc (Gigli, 2003) (Jennifer Lopez és Ben Affleck)

Larry Gigli (Ben Affleck) maffiózónak készül, de sajnos nem örökölte apja tehetségét. Főnöke megbízza egy kaliforniai vizsgálóbíró testvérének az elrablásával. Gigli el is rabolja Briant (Justin Bartha), a szellemileg visszamaradt fiút a pszichiátriai intézetből. A rutinmunkának hitt feladat kis híján az őrületbe kergeti, ráadásul bizalmatlan főnöke a nyakára küldi Rickit (Jennifer Lopez), a rideg bérgyilkosnőt. A két teljesen más beállítottságú gengszter persze ki nem állhatja egymást, és ahol csak tudnak, keresztbe tesznek egymásnak.

20 év után vallotta be Jim Carrey, hogy kit tart élete szerelmének

 (Forrás: Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·