FILMEZZUNK.HU
10 szerelmes film, amiben a párok a valódi életben is vonzódtak egymáshoz

10 szerelmes film, amiben a párok a valódi életben is vonzódtak egymáshoz

23276

5) Step Up (2006)

(Jenna Dewan és Channing Tatum)

Step Up (2006) (Jenna Dewan és Channing Tatum)

Tyler Gage nehéz sorsú fiatal, aki nevelőszülőknél él. Egyetlen szenvedélye a tánc, de általában haverjaival keveredik bele mindenféle balhékba. Egy nap épp emiatt köt ki a bíróságon, ahol közmunkára ítélik. Büntetését egy művészeti iskolában tölti le, ahol Nora profi táncosnak tanul. Mikor a lány partnere lesérül, Tyler lehetőséget kap, hogy megcsillogtassa tánctudását.

6) Rumnapló (The Rum Diary, 2011)

(Johnny Depp és Amber Heard)

Rumnapló (The Rum Diary, 2011) (Johnny Depp és Amber Heard)

A Hunter S. Thompson regényéből készült fim Paul Kemp alkoholista újságíróról szól, aki egy nap rádöbben, hogy a problémáit New York légköre okozza. Ezért úgy dönt, hogy Puerto Ricóba költözik, és az ottani lapnak fog írni. Új lakóhelyén hamar megtalálja a közös hangot a rumkedvelő őslakosokkal, és megismerkedik a dögös Chenault-val is, akibe rögtön beleszeret. A probléma csak az, hogy a nőnek vőlegénye van, méghozzá a kétes ügyeket folytató üzletember, Sanderson. A férfi felkéri, hogy írjon róla, a döntés pedig Kempen múlik: tisztára mossa vagy örökre befeketítse a férfi hírnevét.

7) Szerelmi fészek (L’Appartement, 1996)

(Monica Bellucci és Vincent Cassel)

Szerelmi fészek (L'Appartement, 1996) (Monica Bellucci és Vincent Cassel)

Max egy jó informatikus biztos állással, és hogy ez bebiztosítsa, feleségül készül venni főnöke testvérét. Előtte még Tokióba megy üzleti útra, ahol egy régi szerelme hangjára lesz figyelmes, aki csak úgy szó nélkül elhagyta. A férfi a nő nyomába ered.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·