FILMEZZUNK.HU
George Clooney durván beszólt azoknak, akik plasztikáztatnak - Nem sokkal később ő maga is kés alá feküdt

George Clooney durván beszólt a plasztikáztatóknak, majd ő maga is kés alá feküdt

3727

George Clooney durván beszólt a plasztikáztatóknak, majd ő maga is kés alá feküdt

A 62 éves színész egy interjúban elmondta, hogy minél idősebb valaki, annál kevesebb szerepeket ajánlanak, így  “semmi szórakoztató sincs” abban, ha valaki Hollywoodban öregszik.

George Clooney kampányol a plasztikáztatás ellen, ennek ellenére maga is kés alá feküdt

Clooney véleménye szerint:

“Minél inkább erőlködik egy férfi, hogy fiatalabbnak látszódjon, annál öregebbnek tűnik. Azt hiszem, mindannyiunknak el kell fogadnunk magát az öregedést, és nem szabad harcolni az idő ellen. Van pár lehetőség, mint például hogy megöregszünk vagy meghalunk. Ha nem az utóbbi, akkor el kell fogadni, hogy megváltoznak a lehetőségek, amiket a stúdiók kínálnak.”

A színész idősödő kora ellenére olyan jól tartja magát, hogy hat évvel ezelőtt lekörözte Johnny Deppet és Daniel Craiget, így George Clooney volt hivatalosan is a “Legelegánsabban Öregedő Férfi” a sztárvilágban. Akkor elmondta, hogy esze ágában sincs kés alá feküdni vagy befestetni az ősz haját.

“Láthatóan ez nekem sosem volt téma vagy megoldási lehetőség. Nem hiszem, hogy lenne értelme, ha őszinte akarok lenni.  Láttam olyanokat, akik kipróbálták, és láthatóan nem vált be nekik. Elkötelezett híve vagyok annak, hogy nem szabad próbálkozni azzal, hogy fiatalabbnak látszódj. Inkább a legjobb formádat kell hoznod, mindegy, mennyi idős vagy, és nem aggódni a korod miatt.” – mondta a színész.

A történetnek viszont van egy apró szépséghibája, mivel 2007-ben elmesélte, hogy megcsináltatta a szemhéját, mert nagyon megereszkedett a bőre.

“Megcsináltattam a szemem, de nem is lehet észrevenni, mi? Úgy gondoltam, fontos, hogy úgy tűnjön, ébren vagyok” – mondta.

A beavatkozás számára szerencsére előnyére vált és a jövőben sok filmes felkérést kívánunk Neki.

Szerző: MéziMcFly

Jackie Chan is csatlakozhat a Marvel moziverzumához


Article Tags: · ·