FILMEZZUNK.HU

Jackie Chan is csatlakozhat a Marvel moziverzumához

2482

Jackie Chan is csatlakozhat a Marvel moziverzumához

Több legendás színész is megfordult már az MCU-ban, a 2021-ben bemutatott Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájában például visszatért Ben Kingsley, de feltűnt a távol-keleti filmek nagyra becsült színésze, Tony Leung is. A szuperhősös műfajt harcművészeti elemekkel ötvöző Shang-Chihez érkezik folytatás is, amit ismét Destin Daniel Cretton fog rendezni, aki egy friss interjúban arról beszélt, hogy régi álma válna valóra, ha a második részhez sikerülne leszerződtetni Jackie Chant.

Jackie Chan is csatlakozhat a Marvel moziverzumához

A Shang-Chi a franchise első filmje, aminek egy ázsiai főhőse van, és a címszereplőt megformáló Simu Liu valamint Leung mellett elég népes ázsiai színészgárdát vonultatott fel Cretton első Marvel-rendezése. A filmestől most a CinemaBlend újságírója kérdezte meg, hogy melyik távol-keleti színészlegendát szeretné a folytatásban látni.

“Ha meg tudnánk nyerni egy filmre Jackie Chant, azzal életem álma válna valóra.”

A hongkongi akciósztár nélkül talán a Shang-Chi-film sem készülhetett volna el, hiszen (persze többedmagával) ő taposta ki az ösvényt Hollywoodban a távol-keleti és harcművészeti filmek előtt. A veszélyes mutatványokat kaszkadőr nélkül leforgató Chan máig aktív, és ugyan ma már néha hátfájdalmak gyötrik, 69. születésnapján is arról számolt be, hogy új filmjére edz. Nem tudni, hogy Cretton egyelőre csak ábrándozik-e a szerepeltetéséről, vagy a folytatás forgatókönyvírójaként konkrét elképzelése is van, milyen szerepben látná őt, de Jackie Chan felbukkanása meglehetősen fokozná a Shang-Chi 2. iránti érdeklődést.

Keanu Reeves visszautasította a Marvel egyik legizgalmasabb karakterét

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·