FILMEZZUNK.HU
Jöhet egy új Freddie Krueger-film? Robert Englund benne lenne

Robert Englund készen áll rá, hogy újra Freddie Krueger bőrébe bújjon

976

Robert Englund készen áll rá, hogy újra Freddie Krueger bőrébe bújjon

Robert Englund az elmúlt években számtalan különböző választ adott arra a kérdésre, hogy viszontlátjuk-e még őt valaha Freddie Kruegerként. A Rémálom az Elm utcában sztárja ugyanis sokáig azt érezte, hogy kiöregedett a szerepből, és már a kaszkadőrjeleneteket sem tudná olyan magabiztossággal végrehajtani, mint három évtizeddel ezelőtt.

A Rémálom az Elm utcában ijesztő Freddy Kruegere a valóságban ILYEN jóképű nagypapa - Robert Englund

Robert Englund

Ám nemrég megváltozott valami: a színészt felkérték, hogy szerepeljen a A Goldberg család egyik különleges, halloweeni epizódjában, mint Freddie, amit először kapásból visszautasított – majd kapott a sorozat alkotójától, Adam F. Goldbergtől egy kézzel írt, szívhez szóló rajongói levelet, amelyben leírta, hogy a Rémálom-filmek milyen sokat jelentettek neki annak idején. Ez elgondolkodtatta a színészt, és végül rábólintott a szerepre – ami hatalmas visszhangot vert a rajongói körökben.

Úgy tűnik, hogy Englund érzi ennek a hatását, illetve látja, hogy az elmúlt években milyen sok régi, klasszikus horrorfilm kapott a modern szájíznek megfelelő, és rettentően sikeres remake-et – így, ha felkérnék, talán igent is mondana még egy Rémálom-filmre. Többre nem valószínű, de az elképzelhető, hogy egy igazi, parádés fináléra még visszatér, hogy a karakter (és ő is) méltóképpen köszönhessen el a közönségtől.

A Terminátor viaszszobrával akartak fotózkodni, de óriási meglepetés lett belőle (Videó!)

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·