FILMEZZUNK.HU
Nick Nolte 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Nick Nolte 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

5431

3. Warrior – A végső menet (2011)

Egy volt tengerészgyalogos felbukkan a szülői háznál, hogy apja segítségét kérje, ám a helyzet nem csak erről szól. Tom Conlon (Tom Hardy) tehetséges bokszoló volt gyerekkorában, akit apja (Nick Nolte) edzett, ám annak alkoholizmusa szétzilálta a családot. Tom és a múlttal küzdő bátyja, Brendan (Joel Edgerton) azóta nem beszélnek egymással. Egy pénzdíjjal kecsegtető MMA bajnokság azonban összehozza mindhármukat: a múltját titkoló Tomot, az őt felkészítő és az itallal küzdő Paddyt és a volt bokszoló Brendant. Az összecsapás sokkal többről szól, mint a pénzdíj.

Nick Nolte 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

2. Hullámok hercege (1991)

Susannah a depressziója és a veszteségei elől menekülve öngyilkossági kísérletet hajtott végre. Ennek következtében ismerkedik meg egy New York-i pszichiáterrel, Susannel, akinek a magánélete szintén válságba jutott. A pszichiáter mindent elkövet, hogy segítsen a bajba jutott nőn. A kezelésbe bevonja Susannah testvérét is, hogy jobban megismerje a nő múltját, eközben pedig feltárulnak előtte Tom titkai is. Ahogy egyre jobban megismerik egymást, úgy alakul ki köztük egy erős kötődés, mely mindkettejük életét megváltoztatja.

Nick Nolte 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

1. 48 óra (1982)

Jack Cates nyomozó igen nehéz helyzetbe kerül egy gyilkossági ügy nyomozása során. Ganz, a helyi maffiózó az első számú gyanúsított, akit azonban szinte lehetetlen lenne elkapni, ha egykori embereinek egyike nem segít a rendőrségnek. Cates Reggie Hammond személyében talál is ilyen embert. Egyetlen probléma van csupán: Hammond éppen a börtönbüntetését tölti. A nyomozónak azonban sikerül elérnie, hogy 48 órára kiengedjék a bűnözőt. A két férfi együtt kell, hogy megoldja a gyilkossági ügyet, ám eközben Cates-nek arra is oda kell figyelnie, hogy Hammond nem készül-e valamire.

48 óra (1982, 48 Hrs.)

//Spencer&Hill összeállítása//

Bud Spencer ritkán látott lányunokája felnőtt és gyönyörű nő lett belőle

(Történetek forrása)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·