FILMEZZUNK.HU
Gabriela Spanic

Ritkán látott fotó a színésznőről: Gabriela Spanic álomszép volt 17 évesen

329

Ritkán látott fotó a színésznőről: Gabriela Spanic álomszép volt 17 évesen

Gabriela Spanic szőke hajú szépségkirálynőként kezdte a karrierjét. Az 1998-ban bemutatott Paula és Paulina volt Magyarország egyik kedvenc telenovellája. A gonosz és jó ikertestvérekről szóló sztorit pillanatok alatt megkedvelték a nézők, és bár hazánkban egy évvel később tűzte műsorára az RTL Klub, a széria sikere nálunk sem maradt el.

A 48 éves Gabriela Spanic szépségével nem lehet betelni: a színésznő alakja ma is elképesztő

Gabriela Spanic napjainkban is elképesztően jól néz ki

A két főszereplőt alakító Gabriela Spanic ekkor indult el a világhírnév útján. Miután eljátszotta a szép, ám fondorlatos Paulát és a rossz körülmények között tengődő Paulinát, milliók kedvenc szappanoperasztárja lett. Noha sokan ekkor ismerték meg a nevét, karrierjének indulása jóval korábbra tehető, már tinédzserként felfedezték. A gimnáziumban statisztaszerepeket vállalt különböző produkciókban, valamint modellkedett. Ekkoriban teljesen máshogy nézett ki, szőke hajjal alig lehet felismerni a régi fotóin.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabriela Spanic (@gabyspanictv) által megosztott bejegyzés

1992-ben benevezett a Miss Venezuela Internacional szépségversenyre, ahonnan elhozta a Miss Body címet. Annak ellenére, hogy a verseny után modellként figyeltek fel rá, inkább a tévézés világába vágyott. 1991 és 1993 között több kisebb szerepben láthattuk különböző produkciókban, az első főszerepét a Nincs hozzád hasonló című filmsorozatban kapta meg, ezután vált a dél-amerikai rendezők egyik nagy favoritjává.

Gabriela Spanic

1992-ben benevezett a Miss Venezuela Internacional szépségversenyre

(Via Femina.hu)

Ő volt Gabriela Spanic szerelme a Paula és Paulinában – Fernando Colunga így néz ki napjainkban


Article Tags: · ·