FILMEZZUNK.HU
Joseph Gordon-Levitt legjobb filmjei

8 film Joseph Gordon-Levitt-tól, amit mindenképpen látnod kell

14620

4. 500 nap nyár ((500) Days of Summer, 2009)

Kereken ötszáz napot töltött együtt Summer (Zooey Deschanel ) és Tom (Joseph Gordon-Levitt), azonba a lány véget vetett kapcsolatuknak. Tom képtelen feldolgozni, hogy elmúlt a szerelmük, napról napra újragondolja a közösne töltött időket, hátha megtalálja a szakításuk okát, hogy mikor és miben hibázhatott. Az 500 nap nyár nem egy szerelmes történet, hanem történet a szerelemről.

500 nap nyár ((500) Days of Summer, 2009)

3. A Snowden fájlok (Snowden, 2016)

Edward Snowden (Joseph Gordon-Levitt) a hazáját akarta szolgálni. Egészségi állapota katonai karrierjének hamar véget vet, ám informatikusként helyet kap a titkosszolgálatnál. Itt aztán megdöbbentő felfedezést tesz: az amerikai kormány a világon bárkit képes megfigyelni, telefonokat hallgat le, e-maileket olvas el, még a laptopunk kameráin keresztül is képes megfigyelni saját otthonunkban. Snowden, aki szentül hisz a szabadságban és az Amerikai Egyesült Államokban, válaszút elé kerül: vagy ő is asszisztál a kormány illegálisnak vélt és etikátlan cselekedeteihez, vagy nyilvánosságra hozza mindazt, amit megtudott és menekülni kényszerül.

A Snowden fájlok (Snowden, 2016)

2. Fifti-fifti (50/50, 2011)

Adam (Joseph Gordon-Levitt) fiatal rádiós, normális életet él, ami ugyan nem tökéletes, de apalvetően elégedett. Egészen addig, amig egy rutinellenőrzés során kimutatják, hogy rákos. Onnantól mindent át kell értékelnie, s úgy dönt, felveszi a harcot a kórral. A sztori letargikus alapvetésébe rengeteg humor és kaland vegyül. Küzdelmében legjobb barátja, Kyle (Seth Rogen) és terapeutája (Anna Kendrick) is támogatja.

Fifti-fifti (50/50, 2011)

1. Eredet (Inception, 2010)

Cobb (Leonardo DiCaprio) a legnagyobb tolvajok egyike, aki arra specializálódott, hogy egy különleges álommegosztó technológia segítségével mások álmaiba lopódzon be, és olyan titkokat szerezzen meg, amiket senki más nem tud. Ám a magányos és lelkiismeret-furdalással élő férfi végre olyan megbízást kap, amely segítségével helyrehozhatja eddigi hibáit, és talán saját életét is. A munka viszont épp az ellenkezője annak, amit eddig csinált – egy gondolatot kell elültetnie valakinek a  fejében. Ez lenne a tökéletes bűntény, azonban Cobb és társai sem vettek számításba minden tényezőt, ami sokba kerülhet nekik.

Eredet (Inception, 2010)

Tom Hanks újfent hitéről tett bizonyságot: “Minden sikeremet Istennek köszönhetem!”

(Címlapkép forrása; Történetek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·