FILMEZZUNK.HU
"Minden sikeremet Istennek köszönhetem!" - újfent hitéről tett bizonyságot Tom Hanks

Tom Hanks újfent hitéről tett bizonyságot: “Minden sikeremet Istennek köszönhetem!”

6719

Tom Hanks újfent hitéről tett bizonyságot: “Minden sikeremet Istennek köszönhetem!”

Tom Hanks számos vallással közelről megismerkedett gyermekkorában, de valódi találkozása a Megváltóval csak gimnáziumban volt. Azóta Hanks számtalan alkalommal beszélt hitéről. 1988-ban feleségül vett egy színésznőt, Rita Wilson-t. A házaspár szilárdan elhatározta, hogy Isten a terveiknek és családi életüknek is szerves része lesz. Hanks karriere folyamatosan ívelt felfelé, számos díjat megnyert, és világhírűvé vált. Hanks minden sikerét a családjának és Istenbe vetett erős hitnek tulajdonítja. Több interjúban is említette, hogy rendszeresen jár gyülekezetbe és mélyen vallásos embernek tartja magát.

11 híresség osztja meg a hosszú, jó házasság titkát, és ha Hollywoodnak sikerül, akkor neked is fog

színész szerint amikor a férfi arra a döntésre jut, hogy megházasodik és gyermeket vállal, „ezen a ponton döntő fontossága van annak, hogy meghatározza leendő családja lelki örökségét”.

„Saját lelki örökségemnek tekintem a görög ortodoxiát. Ugyanabban a templomban házasodtam meg, amelyben a feleségem megkeresztelkedett. Gyermekeim ugyanabban a keresztelőkútban keresztelkedtek meg, amelyben feleségem”

– mondta Tom Hanks. Szerinte ez tette családját „az egyetemes egyház részévé”.

„Ritkán megyünk templomba, de ha sikerül, utána együtt ebédelünk és együtt beszéljük meg élményeinket”

– tette hozzá.

Ő volt Télapu – A 70 éves Tim Allen így néz ki napjainkban


Article Tags: · ·