FILMEZZUNK.HU
Fotókkal adtak ízelítőt az Jurassic World 3-ból

Biztossá vált, jön a Jurassic World 4!

720

Biztossá vált, jön a Jurassic World 4!

Az élet utat tör magának, visszatér a franchise egy negyedik résszel a Jurassic World: Világuralom után. A Universal megrendelte a franchise negyedik részét, és több stúdióforrás is megerősítette, hogy a forgatókönyvet a sorozat eredeti forgatókönyvírója, David Koepp írja. Sara Scott, a produkciós fejlesztésért felelős ügyvezető alelnök és Jacqueline Garell, a produkciós fejlesztés kreatív vezetője fogja felügyelni a stúdió projektjét. Steven Spielberg pedig a producere lesz Frank Marshall és Patrick Crowley mellett.

BRÉKING: Befutott a Jurassic World: Világuralom első előzetese, ráadásul rögtön magyar nyelven!

A régi és az új arcok a legutóbbi Jurassic World filmben

Sok mindent nem tudunk az új film cselekményéről, de a The Hollywood Reporter bennfentese szerint a film egy új történetet indít majd el, amely független lesz a Jurassic World-filmtrilógiától. A legutóbbi három film főszereplői Chris Pratt és Bryce Dallas Howard voltak, és végül az utolsó részre visszatértek a Jurassic Park nagyjai is, Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern és B.D. Wong is szerepeltek Colin Trevorrow befejező részében.

Nem túl meglepő, hogy a Universal tovább akarja vinni a “Jurassic” vonatot. Bár a reboot egyes részei egyre kevesebb bevételt hoztak a kasszáknál, mindhárom Jurassic World rész – az első 2015-ben, a Bukott birodalom 2018-ban és a Világuralom 2022-ben – átlépte az egymilliárd dollárt a globális jegypénztáraknál. Az 1993 és 2001 között megjelent három Jurassic Park-filmmel együtt a franchise több mint 6 milliárd dolláros bevételt hozott össze.

10 színész, akik majdnem szerepet kaptak a Jurassic Park című filmben

(Via Widescreen.hu)


Article Tags: · · · · · · ·