FILMEZZUNK.HU
Megindító igaz történet Anthony Hopkins főszereplésével - Itt az Egy élet magyar feliratos előzetese

Megindító igaz történet Anthony Hopkins főszereplésével – Itt az Egy élet magyar feliratos előzetese

1245

Megindító igaz történet Anthony Hopkins főszereplésével – Itt az Egy élet magyar feliratos előzetese

Megjelent az Egy élet (One Life) magyar feliratos előzetese a See-Saw Films készülő életrajzi drámájához, melynek főszerepében az Oscar-díjas Anthony Hopkins és Johnny Flynn van. Hopkins alakítja Sir Nicholas Wintont, aki zsidó gyerekek százainak megmentéséért felelős a második világháború alatt. A film világpremierje a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt, hazánkban pedig 2024. február 15-én kerül majd a mozikba.

A videó azt is felidézi, hogy a film egy BBC-műsor érzelmes pillanatát tárja fel, amikor Winton több évtizeddel később végre találkozhatott az általa megmentett gyerekek egy részével. Ez a szívmelengető pillanat évekkel a bemutatója után valóban vírusként terjedt el az interneten, a YouTube-on a mai napig 41 millió megtekintést gyűjtött a különkiadásból készült klip.

A One Life című filmet James Hawkes rendezte Lucinda Coxon és Nick Drake forgatókönyvéből. Hopkins és Flynn mellett Helena Bonham Carter – Babi Winton szerepében, Lena Olin – Grete Winton szerepében, Jonathan Pryce – Martin Blake szerepében, Samantha Spiro – Esther Rantzen szerepében, Alex Sharp – Trevor Chadwick szerepében, Romola Garai – Doreen Warriner szerepében is láthatók lesznek.

Felismeri? Ő volt a Conan, a barbár szépsége, Arnold Schwarzenegger izomtestű szerelme

(Via Fess.hu)


Article Tags: · · · ·