FILMEZZUNK.HU
Jön A holnap határa 2, ráadásul az eredeti színészpárossal!

Nyilatkozott a film sztárja: Jöhet A holnap határa 2!

1614

Nyilatkozott a film sztárja: Jöhet A holnap határa 2!

Még 2014-ben jelent meg Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével A holnap határa című sci-fi film, ami a mozikban nem teljesített túl fényesen, de végül a televízióban és DVD-kent megtalálta a helyét és azóta is várják a rajongók a folytatást, melyről már több pletyka is megjelent az elmúlt években.

Tom Cruise - A holnap határai

A film folytatása állítólag már évek óta a gyártás különböző szakaszaiban van, korábban szó volt arról, hogy a főszereplők mellett az alkotás egykori rendezője, Doug Liman is visszatér. A folytatás Live Die Repeat and Repeat munkacímet kapta, de továbbra sem haladt előre érdemben a projekt, lévén Tom Cruise eléggé elfoglalt.

Most azonban Emily Blunt adott interjút a Deadline-nak, akiknek elárulta, hogy továbbra is nyitott lenne a visszatérésre – ő alakította Rita Vrataski őrmestert -, de azt nem tudja, hogy mikor és hogyan. Továbbá az is kérdés, hogy a háta hogyan bírná a terhelést, ugyanis nagyon nehéz eszközöket kellett a hátán cipelnie anno a forgatás során. Mindezek ellenére valószínűleg sokan kíváncsiak lennének a különös lények visszatérésére.

Johnny Depp volt felesége beismerte, hogy a nőkhöz vonzódik

(Via androgeek.hu)


Article Tags: · · ·