FILMEZZUNK.HU
Priscilla Presley

Felismeri? A Dallas egykori bombázójára ma már rá sem ismerni

18027

Felismeri? A Dallas egykori bombázójára ma már rá sem ismerni

Priscilla Presley Elvis Presley házastársa volt 1967–1973-ig. A színésznő szerepelt az 1978-tól 1991-ig futó Dallas című sorozatban, melyben Jenna Wade-et alakította. Szerepelt többek között zenés produkciókban és a Csupasz pisztoly filmekben. Priscilla  még 2008-ban elárulta, hogy ő is a plasztikai műtétek áldozatává vált. 2003-ban egy engedély nélküli orvos kezébe került, aki végeredményül igencsak tönkretette az egykor gyönyörűen szép arcú Priscillat. Miután többen is panaszkodtak az orvosra, az ügyet kivizsgálták.

A Dallas egykori bombázójára ma már rá sem ismerni

Az injekcióktól csomók keletkeztek a páciensek, köztük Priscilla arcán is, melyek krátereket okoztak rajta, majd lebénult. Az “orvost” 2004-ben letartóztatták az illegális injekciók miatt. Kiderült, hogy az argentin születésű Dr. Daniel Serrano alacsony minőségű szilikont fecskendezett be a páciensekbe, méghozzá olyan anyagot, amelyet a szerelők használnak az autóalkatrészek kenésére. Később 18 hónap börtönre ítélték, miután 2006-ban bűnösnek vallotta magát összeesküvésben, csempészésben és nem engedélyezett kábítószerek használatában. Dr. Serranót büntetése végrehajtása után hazaszállították Argentínába.

Priscilla Presley

A színésznő 2016 óta már nem látható a TV képernyők előtt, de 2018-ban többen, köztük Priscilla és Kim Basinger is önkéntes állatvédőként voltak jelen Dél-Koreában, ahol a kutyakereskedelem ellen tüntettek.

Szerző: MéziMcFly

 


Article Tags: · · ·