FILMEZZUNK.HU
Tom Hanks egy sorozatban szúrta ki magának feleségét - Rita Wilsonnal már 35 éve házasok

Tom Hanks egy sorozatban szúrta ki magának feleségét – Rita Wilsonnal már 36 éve házasok

2201

Tom Hanks egy sorozatban szúrta ki magának feleségét – Rita Wilsonnal már 36 éve házasok

1972-ben, egy sorozatban látta meg élete párját a színész. Vannak emberek, akik nem hisznek abban, hogy létezik szerelem első látásra. Tom Hanks és felesége megismerkedésének története egyértelműen rájuk cáfol, a színészt tévéképernyőn keresztül is meghódította kedvese.

Tom Hanks egy sorozatban szúrta ki magának feleségét - Rita Wilsonnal már 34 éve házasok

Rita Wilson az 1972-es, The Brady Bunch című vígjátéksorozat egyik epizódjában debütált színészként. Azt akkor még nem is sejthette, hogy nemcsak a karrierjének első lépcsőfoka volt ez a szerep, de a jövendőbelije is ekkor szúrta ki magának. A színész az egyik barátjánál tévézett, amikor az ominózus részt sugározták. 51 év távlatából is emlékszik, mi volt az első gondolata, amikor megpillantotta a képernyőn a hosszú, barna hajú, mosolygós lányt.

“Egyből azt gondoltam, hogy mennyire bájosan néz ki.”

– mondta el a Bazi nagy görög lagzi 2 premierjén 2016-ban. Bár a szikra már akkor fellobbant a 66 éves sztár szívében, szerelmük beteljesülésére még jócskán várnia kellett.

Tom Hanks egy sorozatban szúrta ki magának feleségét - Rita Wilsonnal már 34 éve házasok

Egészen 1981-ig, amikor ismét egy sorozat révén hozta össze őket az élet, immár személyesen. A színésznő ugyanis vendégszerepet kapott Peter Scolari és Tom Hanks show-jában, a Bosom Buddiesban. Itt végre szemtől szemben találkozhattak egymással, azonban volt egy bökkenő, a sármőr addigra már megnősült. Így akkor sem lehetett köztük semmi.

1985-ben a sors ismételten közbeszólt, újra együtt játszottak az Önkéntesek című filmben. Ekkor már le sem tudták tagadni, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz. Bár a színészlegenda válása csak két évvel később lett hivatalos, addigra már véget ért a házassága feleségéve, Samantha Lewesszal. Így 1986-ban egy párként vonultak végig az Alma a fájától című film bemutatójának vörös szőnyegén. 34 év házassággal a hátuk mögött a mai napig sziklaszilárd a kapcsolatuk, sosem veszekednek. A People magazinnak 2016-ban a színésznő elárulta, mindössze egy dolog miatt kapnak néha hajba, ha a férje beszól neki, miközben ő autót vezet.

Angelina Jolie kitálalt: undorító dolgokat csinált ex-férje, Brad Pitt a gyerekeikkel

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·