FILMEZZUNK.HU
Kitálalt az egykori testőr: Brad Pitt vele csalta Jennifer Anistont, miközben házasok voltak még

Kitálalt az egykori testőr: Brad Pitt vele csalta Jennifer Anistont, miközben házasok voltak még

2776

Kitálalt az egykori testőr: Brad Pitt vele csalta Jennifer Anistont, miközben házasok voltak még

Brad Pitt és Jennifer Aniston hét év után, 2005-ben szakításukkal sokkolták a világot, ám különválásuk valódi okát sokáig csak találgatták a rajongók. A hivatalos magyarázat szerint eltávolodtak egymástól, de barátságban váltak el. Szakításukban állításuk szerint sem a közös családalapítás terve, sem az, hogy állítólag Pitt megcsalta Jennifert nem játszott szerepet. Most azonban egy testőr kiállt a nyilvánosság elé, és mindet elmondott a 2005-ös év leghíresebb celebválásának okairól.

Kiderült, hogy Angelina Jolie milyen trükkel csalta el Jennifer Anistontól Brad Pittet

Már mind a kettő kapcsolata a múlté

Mark Behar hivatásos testőr állítása szerint, Brad Pitt már jóval azelőtt randizgatott Angelina Jolie-val, mielőtt bejelentette volna a szakítást Jennifer Anistonnal. A férfi 2004 körül Angelina Jolie testőre volt, és állítása szerint a Mr. & Mrs. Smith forgatásán már nagyon egymásba habarodtak.

“Megállás nélkül flörtölgettek, és látszott rajtuk, hogy rajonganak egymásért. Kétség sem fért ahhoz, hogy van valami köztük”

– emlékezett vissza Mark Behar. Bár Pitt mindig is tagadta, hogy bármi kapcsolata volt Angelinával, mielőtt elvált volna Jennifertől, a testőr mégis másképp emlékszik.

“Izzott köztük a levegő, minden mozdulatukban benne volt a szenvedély, le sem tudták tagadni, mégis megtették”

– mondta mosolyogva a testőr, aki állítja: a sztárpár egymásra találásában neki is jelentős szerepe volt. Mark állítja, a Brangelina álompár egykor titkos üzeneteket küldözgetett egymásnak, mivel Pitt még kapcsolatban volt Jenniferrel, és nem vállalhatták szerelmüket. Ő testőrként szinte az első pillanattól kezdve cinkostárs volt a titkos románcban, és abszolút nem volt meglepve, mikor bejelentették, hogy egy párt alkotnak.

Angelina Jolie kitálalt: undorító dolgokat csinált ex-férje, Brad Pitt a gyerekeikkel

(Via Femcafé.hu)


Article Tags: · · ·