FILMEZZUNK.HU
Az X-akták két sztárja így néz ki most, majd 3 évtizeddel a sorozat után

Az X-akták két sztárja így néz ki most, majd 3 évtizeddel a sorozat után

2975

Az X-akták két sztárja így néz ki most, majd 3 évtizeddel a sorozat után

Talán mindenki, aki a 90-es években egy kicsit is vonzódott a sci-fikhez és a földönkívüli lényekhez, akkor biztosan megnézte az X-akták legalább egy részét, vagy esetleg lehetséges, hogy rajongója is volt a sorozatnak.

David Duchovny és Gillian Anderson

A főszereplőket, Fox Muldert és Dana Scullyt, David Duchovny és Gillian Anderson alakítottak. A sorozat első részének premierje óta már 30 év telt el. A színésznő csak 24 éves volt, amikor a sorozat megszületett. Egy amatőr iskolai színház kapcsán került a filmes pálya közelségébe, ami aztán meghatározta az egyetem megválasztását is nála. Gillian végül a Goodman színi iskolát végezte el a DePaul University-n Chicagóban. Mint színésznő, még napjainkban is aktív, és igazán gazdag a színészi szerepeinek listája. Jelenleg a Szexoktatás sorozatban szerepel, mint Otis anyja, a szexológus.

Gillian Anderson

David Duchovny-t ha csak pár szóban kellene jellemezni, akkor a leginkább megfelelő számára a „bohém színész” lenne. A színészeten kívül ismerhetjük, mint énekest, dalszerzőt, írót, producert és rendezőt is. A televízió képernyőin először egy sör reklámjában tűnt fel 1987-ben. Még ebben az évben kapott egy film szerepet is a Dolgozó lány c. filmben. A színész jelenleg inkább énekesi karrierjének szenteli magát, 2018 óta nem is szerepelt sem filmben, sem sorozatban.

David Duchovny

15 híresség gyermeke, akik felnőtt korukban lenyűgözik a világot a kinézetükkel

(Via Skubizo.hu)


Article Tags: · · ·