FILMEZZUNK.HU
Emlékszel még Sandokanra? Így néz ki most a 76 éves Kabir Bedi

Emlékszel még Sandokanra? Így néz ki most a 78 éves Kabir Bedi

11640

Emlékszel még Sandokanra? Így néz ki most a 78 éves Kabir Bedi

1976-ban mutatták be a Sandokan című hatrészes minisorozatot, amely hazánkban a Maláj tigris címet kapta. A címszerepet játszó Kabir Bedi akkoriban sok nőt elvarázsolt sármjával, hazánkban is rengetegen rajongtak érte.

1984-ben még meg is hívták hazánkba, Budapesten, a Skálánál több mint húszezres tömeg gyűlt össze, hogy lássák a színészt, akit végül a hátsó bejáraton kellett kimenekíteni, akkora nagy volt az őrület körülötte. 2019 februárjában újra meglátogatta hazánkat azért, hogy a Fővárosi Állat- és Növénykertben örökbe fogadjon egy tigrist. A 78 éves színész aktív a közösségi oldalán, Instagram-oldalára rendszeresen posztol, az alábbi felvételen éppen a Stories I Must Tell – magyarul: Történetek, amiket muszáj elmondanom – című könyvével pózolt, ami 2021-ben jelent meg.

A ’60-as években kezdte a karrierjét, először indiai produkciókban szerepelt, majd meghódította Európát, sőt Hollywoodot is. Amikor 1983-ban a Polipka című James Bond-filmben eljátszotta Gobinda karakterét, ez hatalmas dolognak számított a karrierjében

“Hollywood azokban az időkben nem osztogatott szerepeket indiaiaknak. Ez az alkotás a kevesek egyike volt, nem mellesleg elég magasra értékelték. Mivel Angliában forgatták, a készítők az összes brit-ázsiai származású színészt meghallgatták azért, hogy megbizonyosodjanak arról, én tényleg jobb vagyok náluk. Az indaiak világszerte örültek a sikeremnek, különösen a szikhek. A világ egyik leghosszabb ideje futó filmsorozatában benne lenni mindenképpen nagy dolog volt.”

– magyarázta. Amikor 2020-ban kitört a koronavírus-világjárvány, otthonában írta az életéről szóló könyvét, amire nagyon büszke.

Kizárt, hogy ráismersz! Így néz ki ma a Rex felügyelő egykori sármos gazdája

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·